Ξεκινήστε απαλά να ανακατεύετε τα αυγά, παίρνοντας αλεύρι από τους εσωτερικούς τοίχους του ηφαιστείου. Μόλις αρχίσει να δημιουργείται μια πηχτή ζύμη, αρχίστε να ανακατεύετε τη ζύμη με τα δάχτυλά σας μέχρι να δημιουργηθεί ένα σφαιρικό σχήμα. Αρχίστε να ζυμώνετε τη ζύμη προσθέτοντας περισσότερο αλεύρι για να μην κολλάει στα χέρια σας ή στην επιφάνεια. Αφού συνδυαστεί, γίνει απαλή και ελαφρώς σφιχτή, καλύψτε τη ζύμη με πλαστική μεμβράνη και αφήστε να ξεκουραστεί για 20 λεπτά. Αυτό θα βοηθήσει τη γλουτένη από το αλεύρι και την πρωτεΐνη από τα αυγά να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν μια όμορφη, ελαστική συνοχή.