Μπράουνι με σμέουρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Μερίδες
16
Μερίδες
16
Οδηγίες
  1. Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180°C , στον αέρα και στρώνετε μια λαδόκολλα σε μια τετράγωνη φόρμα 23×23εκ.
  2. Προσθέτετε σε ένα κατσαρολάκι τη μαύρη σοκολάτα, το βούτυρο και τη ζάχαρη σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να λιώσουν. Ανακατεύετε συχνά για να μην καεί η σοκολάτα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  3. Μεταφέρετε το μίγμα σε ένα μπολ και το αφήνετε να κρυώσει για 10’.
  4. Προσθέστε τα αυγά, ένα – ένα κάθε φορά, το αλεύρι, και το κακάο, και ανακατεύετε μέχρι να ενωθούν καλά. Τέλος, προσθέτετε τα 2/3 των σμέουρων και ανακατεύετε.
  5. Περιχύνετε το μίγμα στη φόρμα που έχετε προθερμάνει και πασπαλίζετε πάνω από τα κομματάκια σοκολάτας τα υπόλοιπα σμέουρα.
  6. Ψήνετε το μπράουνι στο φούρνο για 30-35’.
  7. Αφήνετε το μπράουνι να κρυώσει πλήρως, πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη και σερβίρετε μαζί με φρέσκα σμέουρα.