Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180°C , στον αέρα και στρώνετε μια λαδόκολλα σε μια τετράγωνη φόρμα 23×23εκ.
Προσθέτετε σε ένα κατσαρολάκι τη μαύρη σοκολάτα, το βούτυρο και τη ζάχαρη σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να λιώσουν. Ανακατεύετε συχνά για να μην καεί η σοκολάτα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Μεταφέρετε το μίγμα σε ένα μπολ και το αφήνετε να κρυώσει για 10’.
Προσθέστε τα αυγά, ένα – ένα κάθε φορά, το αλεύρι, και το κακάο, και ανακατεύετε μέχρι να ενωθούν καλά. Τέλος, προσθέτετε τα 2/3 των σμέουρων και ανακατεύετε.
Περιχύνετε το μίγμα στη φόρμα που έχετε προθερμάνει και πασπαλίζετε πάνω από τα κομματάκια σοκολάτας τα υπόλοιπα σμέουρα.
Ψήνετε το μπράουνι στο φούρνο για 30-35’.
Αφήνετε το μπράουνι να κρυώσει πλήρως, πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη και σερβίρετε μαζί με φρέσκα σμέουρα.