Burritos με μοσχάρι και μεσογειακή σως πάπρικα
Μερίδες
10
Μερίδες
10
Συστατικά
Υλικά:
10
Τορτίγιες
1
kg
μοσχαρίσιο κρέας
κομμένο σε κύβους
3
μέτριες ντομάτες
κομμένες σε κύβους
3
σκελίδες σκόρδο
300
gr
ρύζι
βρασμένο
500
gr
φασόλια κόκκινα
βρασμένα
15
gr
πάπρικα
καυτερή
μαϊντανό
ψιλοκομμένο
Αλάτι & πιπέρι
Για τη σως
400
gr
πολτό ντομάτας
200
gr
μουστάρδα
15
gr
ρίγανη ξερή
τριμμένη
1
καυτερή πιπεριά πράσινη
ψιλοκομμένη
15
gr
πάπρικα
καπνιστή
ελαιόλαδο
Αλάτι & πιπέρι
Οδηγίες
Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει, περίπου για 10΄.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι και σοτάρουμε για άλλα 3΄.
Αφαιρούμε το σκόρδο.
Eτοιμάζουμε τη σως, χτυπώντας όλα τα υλικά μαζί.
Για να σερβίρουμε, ζεσταίνουμε ελαφρά τις τορτίγιες.
Έπειτα, προσθέτουμε το ρύζι, τη σως, το κρέας, τη φρέσκια ντομάτα, τα φασόλια και λίγο μαϊντανό και τυλίγουμε καλά.