Burritos με μοσχάρι και μεσογειακή σως πάπρικα
Μερίδες
10
Μερίδες
10
Συστατικά
Υλικά:
Οδηγίες
  1. Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει, περίπου για 10΄.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι και σοτάρουμε για άλλα 3΄.
  3. Αφαιρούμε το σκόρδο.
  4. Eτοιμάζουμε τη σως, χτυπώντας όλα τα υλικά μαζί.
  5. Για να σερβίρουμε, ζεσταίνουμε ελαφρά τις τορτίγιες.
  6. Έπειτα, προσθέτουμε το ρύζι, τη σως, το κρέας, τη φρέσκια ντομάτα, τα φασόλια και λίγο μαϊντανό και τυλίγουμε καλά.