Κόκκινη σούπα με παντζάρια και λάχανο
Μερίδες
10
Μερίδες
10
Συστατικά
Οδηγίες
  1. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι, μέχρι να γίνει διάφανο.
  2. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά, ανακατεύουμε και καλύπτουμε με νερό.
  3. Προσθέτουμε αλάτι και σιγοβράζουμε για περίπου 50΄ με κλειστό καπάκι.
  4. Όταν τα λαχανικά έχουν μαλακώσει αρκετά και έχει μείνει το νερό περίπου στη μέση, προσθέτουμε τον άνηθο και 3-4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο και την πολτοποιούμε.
  5. Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή, με μια κουταλιά γιαούρτι στο κέντρο και φρέσκο μαϊντανό.
Συνταγή σημειώσεις

Καλή σας όρεξη