Cheesecake με μαρμελάδα κεράσι
Το αυθεντικό Cheesecake με μαρμελάδα κεράσι βρίσκεται πάντα στη λίστα με τα αγαπημένα επιδόρπια! (Διαιρούμε τα συστατικά με το 10, για να πάρουμε τις ποσότητες για το κάθε Cheesecake)
Μερίδες
10010 Cheesecakes
Μερίδες
10010 Cheesecakes
Συστατικά
Για την κρούστα
Οδηγίες
Για την κρούστα:
  1. Αναμιγνύουμε το τριμμένο μπισκότο με τη λιωμένη μαργαρίνη και απλώνουμε το μείγμα σε στρογγυλό ταψί 23cm.
  2. Ψήνουμε στους 160°C, για 10΄.
Για τη γέμιση:
  1. Ανακατεύουμε την κρέμα τυριού, τη ζάχαρη, το χυμό λεμονιού, τη φλούδα λεμονιού και τη βανίλια και χτυπάμε το μείγμα στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθεί. Προσθέτουμε τους κρόκους των αυγών, έναν κάθε φορά, ανακατεύοντας καλά, μετά από κάθε προσθήκη.
  2. Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών μέχρι να δέσουν κι έπειτα τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα με την κρέμα τυριού μας.
  3. Τοποθετούμε το τελικό μας μείγμα πάνω στην κρούστα και ψήνουμε στους 150°C για 45΄.
  4. Αφήνουμε το Cheesecake μας να κρυώσει προτού το αφαιρέσουμε από το ταψί.
  5. Τοποθετούμε το γλυκό μας στο ψυγείο.
  6. Προτού το σερβίρουμε, απλώνουμε τη μαρμελάδα κεράσι.