Chocolate Fudge με ρόδι
Μερίδες
20
Μερίδες
20
Οδηγίες
  1. Καλύπτουμε ένα ταψί με πλαστική μεμβράνη.
  2. Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε μαζί το ζαχαρούχο γάλα και την κουβερτούρα, ανακατεύοντας συνεχώς, έως ότου η σοκολάτα λιώσει και το μίγμα γίνει λείο.
  3. Από τους σπόρους ροδιού, κρατάμε στην άκρη 1/4 του φλιτζανιού.
  4. Απομακρύνουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίχνουμε τους υπόλοιπους σπόρους ροδιού στο μίγμα και ανακατεύουμε.
  5. Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί και με μια σπάτουλα το απλώνουμε ομοιόμορφα, λειαίνοντας την επιφάνειά του.
  6. Περιχύνουμε τους σπόρους ροδιού που κρατήσαμε στην επιφάνεια του μίγματος και πιέζουμε για να κολλήσουν.
  7. Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
  8. Κόβουμε το γλυκό μας σε ομοιόμορφα κομμάτια και σερβίρουμε.
Συνταγή σημειώσεις

Καλά Χριστούγεννα!