Εν τω μεταξύ, ζεσταίνουμε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σωτάρουμε μέχρι να βγάλουν τους χυμούς τους για περίπου 3-4 λεπτά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να εξατμιστεί όλος ο χυμός των μανιταριών, για περίπου 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σκόρδο και το σωτάρουμε μέχρι να ροδίσει. Ύστερα προσθέτουμε το θυμάρι, τον ζωμό κοτόπουλου και το κρασί μας και χαμηλώνουμε τη φωτιά.