Υλικά
Οδηγίες
  1. Αλείφετε τα φιλέτα τόνου με το ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές και τα αλατοπιπερώνετε.
  2. Πλένετε τα ντοματίνια και τα κόβετε σε κύβους.
  3. Καθαρίζετε τα αβοκάντο και τα κόβετε σε μικρούς κύβους, πάχους 1 με 2 εκατοστά.
  4. Σε ένα μπολ προσθέτετε τα ντοματίνια, το αβοκάντο, τον μαϊντανό, τον χυμό λεμονιού και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τα ανακατεύετε ελαφρά.
  5. Ψήνετε σε δυνατή φωτιά σε σχάρα ή γκριλιέρα τα φιλέτα περίπου για 2 με 3 λεπτά.
  6. Κόβετε κάθε φιλέτο στη μέση και ετοιμάζετε τις μερίδες σας συμπληρώνοντας κάθε πιάτο με τη σαλάτα και φέτες λάιμ.