Φθινοπωρινή σαλάτα με ρόκα, σπανάκι, σύκα, ρόδι και τυρί
Μερίδες
1
Μερίδες
1
Συστατικά
Για τη βινεγκρέτ
Για τη σαλάτα
Οδηγίες
  1. Για τη βινεγκρέτ: Συνδυάστε το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο ξύδι, το μέλι και το σκόρδο σε ένα μπολ και χτυπήστε δυνατά μέχρι να ομογενοποιηθεί το ντρέσινγκ. Προσθέστε στο τέλος το αλάτι και πιπέρι.
  2. Για τη σαλάτα: Τοποθετήστε τη ρόκα, το σπανάκι και το κόκκινο λάχανο σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε τα σύκα, τα σπόρια από το ρόδι και το κατσικίσιο τυρί και ανακατέψτε ελαφρά για να ενσωματωθούν.
  3. Ρίξτε το ντρέσινγκ στο μπολ της σαλάτας, ανακατεύοντας τη σαλάτα μέχρι να καλυφθούν ελαφρά όλα τα φύλλα της. Διαφορετικά σερβίρετε το ντρέσινγκ στο πλάι.