Την προηγούμενη μέρα, αφαιρούμε τα εντόσθια και το περιττό λίπος από τις κοιλότητες της γαλοπούλας. Την πλένουμε καλά και τη στεγνώνουμε. Ρίχνουμε το φρέσκο αλάτι και το πιπέρι στο εσωτερικό της, ενώ χαλαρώνουμε το δέρμα από το κρέας της. Για να το κάνουμε αυτό, ξεκινάμε από το λαιμό και βυθίζουμε πρώτα τα δάχτυλά μας και στη συνέχεια ολόκληρο το χέρι μας κάτω από το δέρμα για να το διαχωρίσουμε από το κρέας. Σέρνουμε το χέρι μας προς τα κάτω, για να χαλαρώσουμε το δέρμα πάνω από τα πόδια και την πλάτη. Εργαζόμαστε προσεκτικά ώστε να μην σκιστεί το δέρμα.