Κορμός σοκολάτας με χουρμάδες, μια γλυκιά και ελαφριά πρόταση
Μερίδες
1κορμός
Μερίδες
1κορμός
Συστατικά
Οδηγίες
  1. Χτυπήστε στο blender τους χουρμάδες, τη βρώμη, το κακάο, το λάδι καρύδας και το σιρόπι, για 3’ με 4΄, μέχρι να σχηματιστεί μια ωραία, μαλακή ζύμη.
  2. Προσθέτετε τα φουντούκια και συνεχίζετε για 1 περίπου λεπτό.
  3. Μεταφέρετε το μείγμα σε λαδόκολλα.
  4. Πλάθετε τον κορμό με τα χέρια σας και τον τυλίγετε με τη λαδόκολλα.
  5. Στη συνέχεια την αφήνετε στο ψυγείο για να σφίξει για 1 με 2 ώρες.
  6. Κόβετε τον κορμό σε φέτες και σερβίρετε.