Λεμονάδα με αγγούρι και μέντα
Αυτό το καλοκαίρι, καλωσορίστε τους πελάτες σας σερβίροντας αυτήν την δροσιστική, ελαφρώς γλυκιά, σπιτική λεμονάδα με αγγούρι και μέντα!
Μερίδες
100
Μερίδες
100
Οδηγίες
  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε τα μισά αγγούρια, το χυμό λεμόνι και τη ζάχαρη.
  2. Ζεσταίνουμε το μίγμα μας σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας τακτικά, ώσπου να λιώσει η ζάχαρη (περίπου 5-7΄).
  3. Στραγγίζουμε το μίγμα σε μία κανάτα με μπόλικο πάγο για να κρυώσει.
  4. Στα ποτήρια σερβιρίσματος προσθέτουμε φύλλα μέντας, τις φέτες από αγγούρι και λεμόνι και σερβίρουμε.