Μια γευστική πρόταση για το brunch μενού του εστιατορίου σας: Bagel με αβοκάντο και σολομό
Μερίδες
10
Μερίδες
10
Οδηγίες
  1. Ανακατεύετε τον σολομό με το λάδι, το λεμόνι και το πιπέρι, για να πάρει γεύση. Αν χρειάζεται, προσθέτετε λίγο αλάτι.
  2. Κόβετε τα bagel στη μέση.
  3. Απλώνετε το τυρί κρέμα και στη συνέχεια προσθέτετε το σολομό και το αβοκάντο.
  4. Σερβίρετε αμέσως.
Συνταγή σημειώσεις

Tip: Μια εναλλακτική επιλογή για την ίδια συνταγή είναι η αντικατάσταση της κρέμας τυριού με μαγιονέζα στην ίδια ποσότητα. Σε αυτήν την περίπτωση, την ανακατεύετε μαζί με το λάδι, το λεμόνι και το αλατοπίπερο και επαλείφετε με το μείγμα αυτό τα bagels προτού τοποθετήσετε το αβοκάντο και τον σολομό.