Στεγνώνουμε τις μπριζόλες με απορροφητικό χαρτί και τους ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία μέχρι να κάψει καλά.
Τηγανίζουμε τις μπριζόλες από τη μία πλευρά μέχρι να ροδίσουν για περίπου 4 ΄. Ύστερα τις αναποδογυρίζουμε και μαγειρεύουμε για άλλα 4 – 6΄.
Όταν τελειώσουμε, μεταφέρουμε τις μπριζόλες σε ένα καθαρό πιάτο, τις σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και αφήνουμε να ξεκουραστούν για 5΄.
Για τη σάλτσα:
Σε μια μικρή κατσαρόλα προσθέτουμε το λάδι και το ζεσταίνουμε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία μέχρι να κάψει.
Ρίχνουμε το ζωμό κοτόπουλου και σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει, για περίπου 5΄.
Έπειτα, προσθέτουμε τη σάλτσα Worcester, τη μουστάρδα και τον ζωμό από τις μπριζόλες που μας έχει μείνει. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και προσθέτουμε το βούτυρο, ανακατεύοντας (ένα κομμάτι βούτυρο τη φορά).
Κλείνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.
Με ένα κουτάλι περιχύνουμε τη σάλτσα στις μπριζόλες και σερβίρουμε.
Συνταγή σημειώσεις
Για ένα ολοκληρωμένο γευστικό αποτέλεσμα, μπορείτε να τις συνοδέψετε με ψητά λαχανικά.