Μπισκότα σοκολάτας για πρωινό
Μερίδες
100
Μερίδες
100
Συστατικά
Οδηγίες
  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 °C .
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το λάδι και τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν κρέμα, για περίπου 1′. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα αυγά και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε για ακόμα 1′. Τέλος, αναμειγνύουμε τη βρώμη και το λιναρόσπορο.
  3. Σε ξεχωριστό μπολ, αναμειγνύουμε μαζί το κακάο, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη μαγειρική σόδα, το αλάτι και τη σκόνη πρωτεΐνης. Προσθέτουμε αυτό το μείγμα στο πρώτο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Έπειτα, προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε για περίπου 15”.
  4. Για κάθε μπισκότο, παίρνουμε 2 γεμάτα κουτάλια της σούπας από το μείγμα μας και τα τοποθετούμε στο ταψί μας, αφού πρώτα το στρώσουμε με ειδικό χαρτί ψησίματος.
  5. Ψήνουμε τα μπισκότα μας για 10′.