Nachos με ντοματίνια και κιμά
Μερίδες
10
Μερίδες
10
Συστατικά
Οδηγίες
  1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε σε δυνατή φωτιά τον κιμά με τα μπαχαρικά και το κρεμμύδι έως ότου απορροφήσει τα υγρά του και αποκτήσει ροδοκόκκινο χρώμα. Στη συνέχεια βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήνουμε τον κιμά να κρυώσει για περίπου 15’.
  2. Ανακατεύουμε τον κιμά με το καλαμπόκι και τα κόκκινα φασόλια, ώστε να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  3. Σε μικρά πυρίμαχα ταψάκια μιας χρήσης που αντιστοιχούν στις παραγγελίες μας, τοποθετούμε μια στρώση nachos την οποία καλύπτουμε ομοιόμορφα με τα τυριά, τα λαχανικά και τον κιμά και από πάνω άλλη μια στρώση nachos την οποία καλύπτουμε ομοίως με την προηγούμενη.
  4. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C με 200°C και ψήνουμε τα nachos για 5 με 7’ έως ότου λιώσουν ελαφρώς τα τυριά μας.
  5. Ετοιμάζουμε τις παραγγελίες μας, γαρνίροντας με το γιαούρτι, τα βότανα και τα κομμένα ντοματίνια.