Ομελέτα με ζαμπόν και τυρί
Τι άλλο από την παραδοσιακή ομελέτα με ζαμπόν και τυρί; Αγαπημένη επιλογή για πρωινό πιάτο.
Μερίδες
100
Μερίδες
100
Συστατικά
Οδηγίες
  1. Τοποθετούμε τα αποψυγμένα αυγά στο μπολ του μιξερ και χρησιμοποιώντας το σύρμα, χτυπάμε αρκετά ώστε να αναμειχθούν.
  2. Ψεκάζουμε ελαφρώς το τηγάνι με το αντικολλητικό σπρέι μαγειρέματος. Για κάθε μερίδα ομελέτας, ρίχνουμε στο τηγάνι 1/3 του φλυτζανιού από το μείγμα με τα αυγά μας.
  3. Μαγειρεύουμε στους 160 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το κάτω μέρος του μείγματος. Δεν ανακατεύουμε. Εάν είναι απαραίτητο, σηκώνουμε το μείγμα ελαφρώς με μια σπάτουλα ώστε να επιτρέψουμε να κυλήσει το πάνω μέρος του μείγματος προς τα κάτω και να μαγειρευτεί ομοιόμορφα.
  4. Στη μέση περίπου της διαδικασίας μαγειρέματος των αυγών μας, τα πασπαλίζουμε με ένα κουτάλι της σούπας τυρί cheddar και ένα κουτάλι της σούπας ζαμπόν.
  5. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα έως ότου τα αυγά μας είναι έτοιμα.
  6. Διπλώνουμε την ομελέτα στη μέση, σε οβάλ σχήμα και σερβίρουμε κρατώντας τη ζέστη στους 60 βαθμούς.