Ανακατεύετε σε ένα μπολ το μέλι, τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι, το θυμάρι, το κύμινο, την πάπρικα, το λεμόνι, τη ζάχαρη και το σκόρδο, ώστε να δημιουργηθεί το γλασέ και κρατάτε ένα μικρό φλυτζάνι από το γλασέ για το τέλος.
Τοποθετείτε σε ένα βαθύ ταψί το μπούτι και απλώνετε το γλασέ σε όλη την επιφάνεια του κρέατος, ώστε να μελώσει το κρέας και περιχύνεται με ελαιόλαδο.
Βγάζετε το κρέας από το φούρνο, μόλις είναι έτοιμο, και το αφήνετε να ξεκουραστεί για ένα 10’.
Αλείφετε το κρέας με το γλασέ που κρατήσατε στην άκρη και σερβίρετε το χοιρινό μπούτι με ρύζι και ντιπ μουστάρδας, στολίζοντας με ένα κλωναράκι δεντρολίβανο.