Πατατοσαλάτα με κάπαρη και ραπανάκι
Η κλασική, αγαπημένη μας πατατοσαλάτα!
Μερίδες
100
Μερίδες
100
Οδηγίες
  1. Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα, μέχρι να αναμειχθούν καλά. Προσθέτουμε τις πατάτες, τα κρεμμύδια, τα ραπανάκια και την κάππαρη και ανακατεύουμε απαλά μέχρι η μαγιονέζα να σκεπάσει τις πατάτες.
  2. Πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια και τον άνηθο και καλύπτουμε το μπολ με αλουμινόχαρτο και βάζουμε στο ψυγείο για 1-4 ώρες πριν να σερβίρουμε.