Αλείφετε με τη μουστάρδα με μέλι όλη την επιφάνεια των φιλέτων.
Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Σε φαρδύ και ρηχό σκεύος (κατσαρόλα ή τηγάνι) ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε το κρέας για περίπου 5’ – 6΄, γυρίζοντάς το τακτικά, μέχρι να ροδίσει ομοιόμορφα, από όλες τις πλευρές.
Σβήνετε με το κρασί και αφήνετε 2’ – 3΄, μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτετε τον ζωμό ή το νερό, τον κόλιανδρο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και χαμηλώνετε τη θερμοκρασία σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
Σκεπάζετε με το καπάκι την κατσαρόλα και σιγομαγειρεύετε για περίπου 25΄ – 30΄ ή μέχρι να ψηθεί το κρέας και να μαλακώσει.
Ρίχνετε το ξίδι και αφήνετε το κρέας να μαγειρευτεί για άλλα 5΄ – 10΄, με ανοιχτό το καπάκι της κατσαρόλας, μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά.
Σερβίρετε με το συνοδευτικό που έχετε επιλέξει, γαρνίροντας το ψαρονέφρι με φρεσκοκομμένο μαϊντανό.