Ρικότα με φρέσκα σύκα, κρέμα μπαλσάμικου και κουκουνάρι
Ένα δροσερό επιδόρπιο με γιαούρτι και φρέσκα σύκα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε αυτό το καλοκαίρι!
Μερίδες
100
Μερίδες
100
Οδηγίες
  1. Σε ένα τηγάνι, σοτάρουμε το κουκουνάρι σε μέτρια φωτιά για περίπου 4΄ μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα.
  2. Για να σερβίρουμε βάζουμε σε ένα πιάτο μία κουταλιά της σούπας ρικότα (περίπου 80 gr) και ένα σύκο κομμένο. Προσθέτουμε το κουκουνάρι και περιχύνουμε λίγη από την κρέμα μπαλσάμικου. Προεραιτικά διακοσμούμε το πιάτο μας με λίγο φρέσκο δεντρολίβανο.