Σαλάτα αγγουριού με γιαούρτι και φρέσκο άνηθο 
Οδηγίες
  1. Καθαρίστε και κόψτε τα αγγούρια σε πολύ λεπτές φέτες και πασπαλίστε με αλάτι.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε με ένα σύρμα το γιαούρτι, το ξύδι από κόκκινο κρασί, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, τον άνηθο, τη σκόνη σκόρδου και μια καλή πρέζα αλάτι και πιπέρι.
  3. Χρησιμοποιήστε μια χαρτοπετσέτα και στεγνώστε τα αγγούρια μέχρι να φύγει η υγρασία τους. ‘Υστερα κόψτε τα κρεμμύδια σε ροδέλες.
  4. Προσθέστε τα αγγούρια και τα κρεμμύδια στο μπολ με το μείγμα γιαουρτιού και ανακατέψτε τα μέχρι να καλυφθούν από το ντρέσινγκ.
  5. Γαρνίρετε με περισσότερο άνηθο και σουσάμι.
  6. Σερβίρετε αυτή τη σαλάτα με σολομό στη σχάρα, κοτόπουλο ή μπιφτέκια.