Σολομός με λαχανικά και σάλτσα σόγιας
Μερίδες
10
Μερίδες
10
Συστατικά
Οδηγίες
  1. Αλείφουμε τον σολομό με ελαιόλαδο.
  2. Προσθέτουμε τριμμένο τζίντζερ, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε σε σχάρα ή σε αντικολλητικό σκεύος, μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.
  3. Σε ένα γουόκ με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές.
  4. Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τα ντοματίνια.
  5. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και σβήνουμε με τη σάλτσα σόγιας.
  6. Απομακρύνουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ρόκα.
  7. Σερβίρουμε τον σολομό στο πιάτο, τον πασπαλίζουμε με το δενδρολίβανο και συμπληρώνουμε κάθε μερίδα με τα συνοδευτικά λαχανικά μας