Τάκος με κοτόπουλο, κρέμα αβοκάντο και λάιμ
Μερίδες
12
Μερίδες
12
Συστατικά
Υλικά για την κρέμα αβοκάντο
Υλικά για τα τάκος
Οδηγίες
Οδηγίες για την κρέμα
  1. Τοποθετείτε όλα τα υλικά στο μίξερ και χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και αλατοπιπερώνετε.
Οδηγίες για τα τάκος
  1. Αναμιγνύετε σε ένα μπολ την πάπρικα, το κύμινο, τη ρίγανη, το σκόρδο, το αλατοπίπερο και το τσίλι.
  2. Κόβετε τα φιλέτα σε λωρίδες και τα πανάρετε με το μίγμα των μπαχαρικών.
  3. Τοποθετείτε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ρίχνετε το λάδι.
  4. Αφού έρθει σε θερμοκρασία το λάδι, προσθέτετε τα φιλέτα κοτόπουλου.
  5. Τηγανίζετε κάθε πλευρά για 3’-4’.
  6. Βγάζετε από το τηγάνι τα φιλέτα και τα αφήνετε να κρυώσουν.
  7. Ζεσταίνετε τις τορτίγιες, αλείφετε με κρέμα αβοκάντο και ύστερα τοποθετείτε το κοτόπουλο.
  8. Μπορείτε να προσθέσετε ψιλοκομμένα λαχανικά της επιλογής σας σε κάθε τορτίγια.
  9. Στολίζετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.