Θρεπτικά και νόστιμα μπιφτέκια με κινόα
Μερίδες
10
Μερίδες
10
Συστατικά
Μπιφτέκια
Συνοδευτικό ντιπ, με αβοκάντο
Οδηγίες
  1. Σε ένα μεγάλο σκεύος βάζουμε τα φασόλια και τα πατάμε με το εργαλείο του πουρέ, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.
  2. Σε ένα άλλο σκεύος ανακατεύουμε την κινόα, τη φρυγανιά, τα μπαχαρικά, τα λαχανικά, το αβγό και τα όσπρια, δημιουργώντας ένα εύπλαστο μείγμα.
  3. Τέλος προσθέτουμε και τα φασόλια και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
  4. Χωρίζουμε το μίγμα σε 30 μπιφτέκια.
  5. Αλευρώνουμε τα μπιφτέκια καλά από κάθε πλευρά και τα τηγανίζουμε σε αντικολλητικό σκεύος, για 8΄ από κάθε πλευρά.
  6. Φτιάχνουμε τα ντιπ, ανακατεύοντας καλά όλα τα υλικά μαζί, τα τοποθετούμε σε μικρά μπωλ μαζί με κάθε μερίδα και σερβίρουμε.