Τηγανητό κοτόπουλο με μπαχαρικά, κάρυ, σως σόγιας και κόκκινων φασολιών: Μια πρωτότυπη συνταγή ακόμα και για delivery
Μερίδες
4άτομα
Μερίδες
4άτομα
Συστατικά
Οδηγίες
  1. Αναμιγνύετε το κορν φλάουρ, το γιαούρτι, το ριζάλευρο, τη σόγια, την πάστα σκόρδου, το τζίντζερ, τη σως κόκκινων φασολιών, το lime, το ξύδι, το αυγό και την σκόνη κάρυ.
  2. Αλατίστε και αφού φτιάξετε ένα ομοιογενές μίγμα, βουτήξτε σε αυτό τα φιλέτα κοτόπουλου.
  3. Τα τοποθετήστε τα στο ψυγείο για μια ώρα περίπου.
  4. Στη συνέχεια, τηγανίστε τα κοτόπουλα για 4 με 5’ μέχρι να πάρουν κρούστα.
Συνταγή σημειώσεις

Για τα συνοδευτικά, μπορείτε να αφήσετε την έμπνευσή σας ελεύθερη. Από τις κλασικές τηγανιτές πατάτες, την πιο ελαφριά εκδοχή του σε ψητές ή βραστές, ρύζι καστανό ή άγριο, ακόμα και η ινδική εκδοχή με καραμελωμένα κρεμμύδια και λεμόνι, αναδεικνύονται σε υπέροχες γευστικές συντροφιές που θα ενθουσιάσουν κάθε πελάτη σας.