Vegan τάρτα με lime και τριμμένη καρύδα
Μερίδες
8ατομικές τάρτες
Μερίδες
8ατομικές τάρτες
Συστατικά
Οδηγίες
  1. Τοποθετήστε τα κάσιους σε ένα μεγάλο μπολ. Καλύψτε τα με βραστό νερό και αφήστε τα να μουλιάσουν για 4 ώρες περίπου.
  2. Λαδώστε ελαφρά οκτώ φόρμες για τάρτα 8 εκατοστών και τοποθετήστε τις σε ένα ταψί.
  3. Τοποθετήστε τα αμύγδαλα, τα φιστίκια Αιγίνης, την τριμμένη καρύδα και το αλάτι στο multi και αλέστε τα ελαφρά. Μόλις δημιουργήσετε ένα ομοιογενές μίγμα, απλώστε το στις βάσεις ομοιόμορφα.
  4. Στη συνέχεια, τοποθετείστε το ταψί με τις τάρτες και το μίγμα στην κατάψυξη για να σταθεροποιηθεί.
  5. Στραγγίστε τα κάσιους και τοποθετήστε τα στο μπλέντερ μαζί με την κρέμα καρύδας, το χυμό λεμονιού, το χυμό lime, και τα 60 ml του σιροπιού σφενδάμου. Αλέστε μέχρι το μίγμα να γίνει πολύ λείο και κρεμώδες.
  6. Μοιράστε το μίγμα ομοιόμορφα στις τάρτες σας, και τοποθετείστε το ταψί σας στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου.
  7. Γαρνίρετε τις τάρτες με τις φέτες lime, τα flakes καρύδας και τα φύλλα της μέντας και σερβίρετε.