Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα μπάρμπεκιου και μέλι
Ζουμερές, χοιρινές μπριζόλες στη σχάρα με μια απλή σάλτσα μπάρμπεκιου με μέλι.
Μερίδες
100
Μερίδες
100
Συστατικά
Οδηγίες
  1. Τοποθετούμε τις μπριζόλες πάνω στη σχάρα σε μέτρια φωτιά. Ψήνουμε την κάθε πλευρά για περίπου 8’.
  2. Εν τω μεταξύ, ανακατεύουμε τα υπόλοιπα συστατικά σε ένα μικρό μπολ. Αλείφουμε τις μπριζόλες με τη σάλτσα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 5’, περιστρέφοντας και πασπαλίζοντας τες με τη σάλτσα.