
Συστατικά
|
![]() |
Οδηγίες
- Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε φέτες.
- Τα τοποθετούμε σε ένα μεγάλο ταψί με λαδόκολλα και τα βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 - 4 ώρες.
- Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε τη ζάχαρη, τον χυμό λεμονιού και τα κατεψυγμένα ροδάκινα και χτυπάμε καλά, μέχρι τα υλικά μας να ομογενοποιηθούν.
- Ανά διαστήματα ρίχνουμε σταδιακά νερό και πιέζουμε το μίγμα με μια σπάτουλα για να βοηθήσουμε τη διαδικασία.
- Βάζουμε το μίγμα στην κατάψυξη ή σερβίρουμε αμέσως.
- Προεραιτικά σερβίρουμε με μερικές φέτες από ροδάκινα και φύλλα δυόσμου.
Συνταγή σημειώσεις