Μερίδες |
|
Συστατικά
Συστατικά
|
|
Οδηγίες
- Φτιάχνουμε ομοιόμορφες μπάλες πεπονιού, χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο κουζίνας, τις οποίες απλώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί και τις βάζουμε στην κατάψυξη για λίγες ώρες.
- Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε καλά το χυμό από τα λάιμ με τη ζάχαρη.
- Μόλις λιώσει η ζάχαρη, προσθέτουμε, στο ίδιο μπολ, τα φύλλα μέντας και πατάμε δυνατά με ένα γουδοχέρι.
- Τέλος, προσθέτουμε και το ρούμι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Σουρώνουμε το μίγμα στα ποτήρια, προσθέτουμε φύλλα μέντας και τις μπάλες πεπονιού και σερβίρουμε.
Συνταγή σημειώσεις
Καλή απόλαυση!