Burritos με μοσχάρι και μεσογειακή σως πάπρικα

Burritos με μοσχάρι και μεσογειακή σως πάπρικα | Ena Blog
Burritos με μοσχάρι και μεσογειακή σως πάπρικα | Ena Blog

Mία πρόταση με λατινοαμερικάνικη αύρα, η οποία συνδυάζει την ελαφριά γεύση της τορτίγιας αλλά και τις πικάντικες πινελιές της καυτερής πάπρικας. Ιδανική για όλους εσάς, που η επιχείρησή σας έχει αντικείμενο τα γρήγορα και απολαυστικά γεύματα, για τα οποία μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα προϊόντα, σε αποκλειστικές τιμές στο αφιέρωμα «Σουβλάκι και Street Food» του τρέχοντος εντύπου προσφορών μας. Παράλληλα, και εσείς που είτε έχετε εστιατόριο ή café-bar, είτε μια επιχείρηση catering ή άλλης  μορφής εστίασης, μπορείτε να την εντάξετε στο μενού σας, προσφέροντας μια διαφορετική και ενδιαφέρουσα εναλλακτική γαστρονομική επιλογή για τους πελάτες σας, σαν κύριο πιάτο ή συνοδευτικό. 

Εκτύπωση Συνταγής
Burritos με μοσχάρι και μεσογειακή σως πάπρικα
Burritos με μοσχάρι και μεσογειακή σως πάπρικα | Ena Blog
Μερίδες
Συστατικά
Υλικά:
Μερίδες
Συστατικά
Υλικά:
Burritos με μοσχάρι και μεσογειακή σως πάπρικα | Ena Blog
Οδηγίες
  1. Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει, περίπου για 10΄.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι και σοτάρουμε για άλλα 3΄.
  3. Αφαιρούμε το σκόρδο.
  4. Eτοιμάζουμε τη σως, χτυπώντας όλα τα υλικά μαζί.
  5. Για να σερβίρουμε, ζεσταίνουμε ελαφρά τις τορτίγιες.
  6. Έπειτα, προσθέτουμε το ρύζι, τη σως, το κρέας, τη φρέσκια ντομάτα, τα φασόλια και λίγο μαϊντανό και τυλίγουμε καλά.