Ο ερχομός του Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί την επιστροφή των πελατών σας στις αγαπημένες φθινοπωρινές τους συνήθειες. Μπορείτε λοιπόν να τους υποδεχθείτε με ανανεωμένες προτάσεις, που κάνουν ακόμα πιο απολαυστικά τα κλασικά τους γεύματα, όπως είναι για παράδειγμα το brunch τους. Στο πλαίσιο αυτό, σας προτείνουμε μια ιδιαίτερα γευστική και υγιεινή συνταγή: Τα πασίγνωστα ψωμάκια bagel, με καπνιστό σολομό και αβοκάντο. Ένας αρμονικός και θρεπτικός συνδυασμός, που μπορεί να ενθουσιάσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή και να πάρει επάξια μια θέση στο μενού σας, είτε στην ενότητα του πρωινού ή του brunch, είτε στη σελίδα με τις δημιουργίες σας για όσους έχουν την υγιεινή διατροφή σε πρώτη προτεραιότητα.
Μερίδες |
|
- 500 gr τυρί κρέμα
- 500 gr καπνιστό σολομό
- 5 αβοκάντο κομμένα σε φέτες
- 100 ml ελαιόλαδο
- 50 ml χυμό λεμόνι
- αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Συστατικά
|
|
- Ανακατεύετε τον σολομό με το λάδι, το λεμόνι και το πιπέρι, για να πάρει γεύση. Αν χρειάζεται, προσθέτετε λίγο αλάτι.
- Κόβετε τα bagel στη μέση.
- Απλώνετε το τυρί κρέμα και στη συνέχεια προσθέτετε το σολομό και το αβοκάντο.
- Σερβίρετε αμέσως.
Tip: Μια εναλλακτική επιλογή για την ίδια συνταγή είναι η αντικατάσταση της κρέμας τυριού με μαγιονέζα στην ίδια ποσότητα. Σε αυτήν την περίπτωση, την ανακατεύετε μαζί με το λάδι, το λεμόνι και το αλατοπίπερο και επαλείφετε με το μείγμα αυτό τα bagels προτού τοποθετήσετε το αβοκάντο και τον σολομό.