
    | Μερίδες | 
             | 
                    
        
    Συστατικά
    
                - 14 κιλά φιλέτο γλώσσας ή 70 φιλέτα βάρους περίπου 200 γραμμάρια το καθένα
 - 0.5 φλυτζάνια χυμό λεμονιού
 - 3 φλυτζάνια βούτυρο μαργαρίνη λιωμένο
 - 1 κουτάλι της σούπας αλάτι
 - 3 κουτάλια της σούπας σκόρδο σε σκόνη
 - 0.25 φλυτζάνι φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος
 - Αντικολλητικό Σπρέι Μαγειρικής
 
            
 
        
    Συστατικά
     
                
  | 
                                
             
     | 
                    
        
    Οδηγίες
    
                - Ξεχωρίζουμε τα φιλέτα μας και ψεκάζουμε το ταψί μας με το αντικολλητικό σπρέι μαγειρικής. Έπειτα, απλώνουμε τα φιλέτα μας στο ταψί.
 - Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το χυμό λεμονιού, το βούτυρο, το σκόρδο και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά το μείγμα μας.
 - Περιχύνουμε τα ψάρια με το μείγμα μας σε ποσότητα ¾ του φλυτζανιού για κάθε ταψί.
 - Ψήνουμε στο φούρνο στους 160 βαθμούς κελσίου για 7 λεπτά ή σε υψηλότερη θερμοκρασία μέχρι να ροδίσουν καλά τα φιλέτα μας.
 - Διατηρούμε τα φιλέτα μας ζεστά στους 60 βαθμούς κελσίου μέχρι να σερβίρουμε. Πριν το σερβίρισμα, πασπαλίζουμε με μαϊντανό.