5 ιδέες για το διαφημιστικό φυλλάδιο μιας takeaway επιχείρησης

5 ιδέες για το διαφημιστικό φυλλάδιο μιας takeaway επιχείρησης | Ena Blog
5 ιδέες για το διαφημιστικό φυλλάδιο μιας takeaway επιχείρησης | Ena Blog

Θέλετε να “μαγειρέψετε” περισσότερες πωλήσεις; Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε πέντε από τα πιο ακαταμάχητα συστατικά που πρέπει να περιλαμβάνει το διαφημιστικό φυλλάδιο της takeway επιχείρησής σας.

  1. Προτιμήστε τις εικόνες

Μην υπερφορτώσετε το φυλλάδιο σας με κείμενο. Χρησιμοποιήστε ελκυστικές εικόνες πιάτων που θα ανοίξουν την όρεξη των πελατών σας. Μια μεγάλη πολύχρωμη φωτογραφία στο κέντρο του φυλλαδίου σας θα προσελκύσει άμεσα την προσοχή των καταναλωτών. Τοποθετήστε την κεντρική σας εικόνα στο πάνω μέρος του φυλλαδίου ή ομαδοποιήστε αρκετές μικρότερες εικόνες για να δημιουργήσετε ένα απλό οπτικό στοιχείο.

  1. Προσθέστε ένα χάρτη

Συμπεριλάβετε έναν χάρτη της τοποθεσίας σας. Δείξτε στους ανθρώπους πόσο κοντά είστε, έτσι ώστε να γνωρίζουν πόσο γρήγορα και εύκολα θα γίνεται η παραλαβή των παραγγελιών τους.

  1. Χρησιμοποιήστε σχήματα

Δημιουργήστε μια μορφή ή ένα σχήμα για το φυλλάδιο σας, ώστε να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Μπορείτε να εκτυπώσετε έτοιμα, προσαρμοσμένα πρότυπα κουπονιών από το διαδίκτυο για τις πιο δημοφιλείς προσφορές σας.

  1. Βάλτε κόκκινο χρώμα

Το κόκκινο χρώμα δημιουργεί στους ανθρώπους την αίσθηση της πείνας. Επιπλέον, μελέτες δείχνουν ότι όταν οι άνθρωποι βλέπουν το κόκκινο χρώμα, η καρδιά τους κτυπά ταχύτερα και τους δημιουργείται η αίσθηση της βιασύνης. Έτσι, αν θέλετε να διαφημίσετε αποτελεσματικά τα πιάτα σας, το κόκκινο χρώμα είναι ένα απίστευτα ισχυρό εργαλείο.

5.Πείτε στους πελάτες σας  τι να κάνουν μετά

Το φυλλάδιο σας δεν θα είναι ολοκληρωμένο χωρίς να έχει μια ισχυρή παρότρυνση για δράση. Βάλτε τον αριθμό του τηλεφώνου σας με έντονους χαρακτήρες. Και μην ξεχάσετε να επισημάνετε την ημερομηνία λήξης των προσφορών σας, ώστε οι άνθρωποι να αισθανθούν ακόμη περισσότερο επιτακτική την ανάγκη να δράσουν! Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη.