Euro 2024: Οδηγός προώθησης μπίρας στο μίνι μάρκετ σας  

Euro 2024: Οδηγός προώθησης μπίρας στο μίνι μάρκετ σας | ENA Blog
Euro 2024: Οδηγός προώθησης μπίρας στο μίνι μάρκετ σας | ENA Blog

Η παρακολούθηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα με μια παγωμένη μπίρα στο χέρι είναι μια αγαπημένη ασχολία για πολλούς. Φέτος, η Γερμανία θα φιλοξενήσει το Euro από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2024 και οι φίλαθλοι ετοιμάζονται για έναν συναρπαστικό μήνα γεμάτο αθλητισμό και συγκεντρώσεις. Καθώς είναι γνωστή για την πλούσια κουλτούρα της μπίρας, η Γερμανία προσφέρει μια επιπλέον αφορμή στους λάτρεις του θεσμού να συγκεντρωθούν και να γιορτάσουν την παγκόσμια αγάπη για τον αθλητισμό και την καλή μπίρα. Μη χάσετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από αυτόν τον εμβληματικό συνδυασμό και να προβάλλετε τη μπίρα ως πρωταγωνιστή στα ράφια του μίνι μάρκετ σας. 

Πώς μπορείτε λοιπόν να διασφαλίσετε ότι η μπίρα θα αποκτήσει κεντρικό ρόλο κατά την περίοδο αυτή; 

Οργανώστε μια εκδήλωση γευσιγνωσίας στο κατάστημα  

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προωθήσετε την μπίρα στο κατάστημά σας και είναι η διοργάνωση μιας εκδήλωσης γευσιγνωσίας μπίρας. Προσφέρετε στους πελάτες σας διαφορετικά είδη μπίρας να δοκιμάσουν και παρέχετε σημαντικές πληροφορίες για κάθε μία.  

Τοποθετήστε τις μπίρες σε κεντρικό σημείο του καταστήματος 

Για να αναδείξετε και να προωθήσετε αποτελεσματικά την μπίρα, τοποθετήστε τα προϊόντα σας στο πιο κεντρικό σημείο του καταστήματός σας. Κατασκευάστε ένα εντυπωσιακό επιδαπέδιο σταντ προβολής με τα σύμβολα και τα χρώματα του Εuro για το 2024, παρέχοντας την απαραίτητη αντοχή και σταθερότητα για βαριά προϊόντα, όπως η μπίρα. Φροντίστε να ανανεώνετε συνεχώς τις μπίρες που προβάλλετε, καθώς και τις προσφορές που διαθέτετε. Aυτή η κατασκευή θα τραβάει συνεχώς την προσοχή των πελατών σας καθώς κινούνται μέσα στο κατάστημα και θα οδηγήσει σε αύξηση των πωλήσεων. 

Προσφέρετε προσαρμοσμένα καλάθια δώρων  

Οι προσαρμοσμένες προσφορές και τα καλάθια δώρων είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να απευθυνθείτε στους πελάτες που αναζητούν προϊόντα για τις βραδινές συγκεντρώσεις κατά τη διάρκεια του Euro. Δημιουργήστε θεματικά καλάθια για την ειδική περίσταση, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη. Η ομαδοποίηση αντικειμένων σε ελκυστική τιμή είναι μια πολύ καλή στρατηγική. Κάθε καλάθι πρέπει να περιλαμβάνει μια επιμελημένη επιλογή προϊόντων, συνδυάζοντας για παράδειγμα τις δημοφιλείς μπίρες με λιγότερο γνωστές, ελληνικές με ξένες, και συνοδευτικά μπίρας, όπως ξηρούς καρπούς. 

Ο συνδυασμός μπίρας με ξηρούς καρπούς μπορεί να δημιουργήσει απολαυστικούς συνδυασμούς που ενισχύουν τη γευστική εμπειρία. Ακολουθούν μερικές προτάσεις: 

  • Pilsners με Φιστίκια: Οι Pilsners είναι ελαφριές και δροσερές, ιδανικές για να συνδυαστούν με αλμυρά, ψημένα φιστίκια. 
  • IPAs με Καυτερούς Ξηρούς Καρπούς: Οι IPAs έχουν έντονη γεύση λυκίσκου και πικράδα που ταιριάζουν με την καυτερή γεύση ξηρών καρπών με τσίλι ή πιπέρι. 
  • Amber Ales με Αμύγδαλα: Οι Amber Ales έχουν ισορροπημένη γεύση καραμέλας και λυκίσκου που συμπληρώνει τη γλυκιά γεύση των ψημένων αμυγδάλων. 
  • Stouts με Καρύδια: Οι Stouts είναι πλούσιες, σκούρες και γεμάτες, με γεύσεις καφέ και σοκολάτας που ταιριάζουν με την πικρή γεύση των καρυδιών. 
  • Brown Ales με Πεκάν: Οι Brown Ales έχουν καραμελένια και ξηροκαρπάτη γεύση που ταιριάζει με τη γλυκιά και βουτυρώδη γεύση των πεκάν. 
  • Belgian Ales με Κάσιους: Οι Belgian Ales είναι συχνά φρουτώδεις και πικάντικες, και συνδυάζονται καλά με την κρεμώδη, βουτυρώδη γεύση των κάσιους. 
  • Wheat Beers με Φιστίκια Αιγίνης: Οι Wheat Beers είναι ελαφριές και δροσιστικές, με νότες εσπεριδοειδών που ταιριάζουν με τη γλυκιά και αλμυρή γεύση των φιστικιών Αιγίνης. 

Επεκτείνετε το απόθεμά σας 

Επεκτείνοντας τις  επιλογές μπίρας που διαθέτετε  θα προσελκύσετε μια ευρύτερη πελατειακή βάση. Ακολουθούν ορισμένες επιλογές: 

Τοπικές και διεθνείς μπίρες: H συλλογή από διαφορετικές περιοχές, τόσο ελληνικές όσο και ξένες, μπορεί να καλύψει τους πελάτες που αναζητούν ποικιλία και μοναδικές γεύσεις. 

Διαφορετικές γεύσεις: Προσφέρετε μπίρες με διαφορετικά προφίλ γεύσεων, όπως επιλογές με λυκίσκο, βύνη, ξινές και φρουτώδεις γεύσεις. Αυτό μπορεί να προσελκύσει πελάτες με διαφορετικές προτιμήσεις και να βελτιώσει τη γευστική τους εμπειρία. 

Μη αλκοολούχες επιλογές: Η συμπερίληψη μπίρας χωρίς αλκοόλ μπορεί να ικανοποιήσει τους πελάτες που απολαμβάνουν τη γεύση της μπίρας αλλά προτιμούν να αποφεύγουν το αλκοόλ. 

Επιλογές φιλικές προς τον προϋπολογισμό: Συμπεριλάβετε μπίρες που είναι προσιτές για πελάτες με χαμηλότερο προϋπολογισμό. Αυτό διασφαλίζει ότι η τιμή δεν αποτελεί εμπόδιο για όσους επιθυμούν να απολαύσουν μια καλή μπίρα. 

Μπίρες μεσαίου και υψηλού επιπέδου: Προσφέρετε μπίρες μεσαίας κατηγορίας που παρέχουν εξαιρετική ποιότητα σε καλές τιμές, καθώς και premium επιλογές για όσους επιθυμούν να ξοδέψουν χρήματα για μπίρες υψηλής ποιότητας ή σπάνιες. 

Τα καταστήματα της αλυσίδας ΕΝΑ Food C&C προσφέρουν μια ευρεία γκάμα από κάθε κατηγορία μπίρας σε ειδικές τιμές αποκλειστικά για επαγγελματίες. Επισκεφτείτε τώρα το κοντινότερο κατάστημά μας και προμηθευτείτε πλήρως για το Euro 2024. Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να εξοπλιστείτε με τα καλύτερα προϊόντα στην καλύτερη τιμή!