ΕΝΑ Food Cash&Carry: Εδώ η καλή μαναβική!

ΕΝΑ Food Cash&Carry: Εδώ η καλή μαναβική! | Ena Blog
ΕΝΑ Food Cash&Carry: Εδώ η καλή μαναβική! | Ena Blog

Η ΕΝΑ Food Cash&Carry, σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς, ομάδες παραγωγών, συνεταιρισμούς, εγχώριους διακινητές, αλλά και διεθνείς οίκους, προσφέρουν μια φρέσκια ποικιλία φρουτολαχανικών, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τα δεδομένα σας!

Φρέσκα λαχανικά και φρούτα καταφθάνουν καθημερινά στους πάγκους μας, αφού πρώτα έχει διασφαλιστεί η ποιότητα και η ασφάλειά τους. Για το λόγο αυτό έχουμε καθορίσει αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, ενώ ελέγχουμε όλους τους παραγωγούς και τους προμηθευτές μας, πριν και κατά την διάρκεια της συνεργασίας μαζί τους.

Πλήθος ελέγχων πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις των προμηθευτών και αλλά και στα τελικά προϊόντα, ενώ διαθέτουμε πιστοποιήσεις πρωτογενούς παραγωγής και πρότυπα ποιότητας. Διασφαλίζουμε τις ιδανικές θερμοκρασίες κατά τη διακίνηση από την παραγωγή μέχρι και το χώρο πώλησης. Εκσυγχρονίζουμε συνεχώς τους χώρους και τον εξοπλισμό μας και βελτιώνουμε τις μεθόδους μας για την εξασφάλιση της φρεσκάδας, της καθαριότητας και της υγιεινής των φρουτολαχανικών μας. Φροντίζουμε για τη συνεχή εξειδίκευση και επιμόρφωση του προσωπικού μας και εφαρμόζουμε το σύστημα HACCP για την υγιεινή και την ασφάλεια των φρουτολαχανικών στα καταστήματά μας.

Τα προϊόντα μαναβικής μας, πληρούν όλες τις προδιαγραφές μεγέθους, βάρους, χρωματισμού κ.λπ ανά προϊόν και κατατάσσονται στην κατηγορία ποιότητας “Ι”.

Με βασικό κριτήριο την ποιότητα, την εμπειρία και το μεράκι επιλέγουμε για εσάς την πιο φρέσκια ποικιλία οπωροκηπευτικών, στην οποία θα βρείτε επίσης προϊόντα μαναβικής ιδιωτικής ετικέτας PRIVA σε καθημερινά ασυναγώνιστες τιμές και με συνεχή -εβδομαδιαίας διάρκειας- συμμετοχή 5 προϊόντων στο έντυπο της ΕΝΑ.

Σας περιμένουμε στους πάγκους μας με άφθονα, φρέσκα και λαχταριστά φρουτολαχανικά και πολλά χαμόγελα!