Ιδέες για να οργανώσετε την τέλεια εκδήλωση αυτό το καλοκαίρι!

Ιδέες για να οργανώσετε την τέλεια εκδήλωση αυτό το καλοκαίρι! | Ena Blog
Ιδέες για να οργανώσετε την τέλεια εκδήλωση αυτό το καλοκαίρι! | Ena Blog

Μήπως αναζητάτε ιδέες για να οργανώσετε μια καλοκαιρινή εκδήλωση που θα εντυπωσιάσει αλλά και θα σας δώσει τη δυνατότητα να προσελκύσετε νέους πελάτες στην επιχείρησή σας; Αν ναι, τότε οι απαντήσεις που ψάχνετε βρίσκονται σε αυτό το άρθρο!

#1: Διοργανώστε ένα καλοκαιρινό κοκτέιλ πάρτυ στην επιχείρησή σας

Τίποτα δεν κάνει τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια πιο απολαυστικά από ένα κοκτέιλ πάρτυ με παγωμένα ποτά και ωραία μουσική. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν οι καλύτερες και πιο πρωτότυπες συνταγές για καλοκαιρινά κοκτέιλ με δροσερά φρούτα, ενώ για την μουσική μπορείτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία dj που θα ξεσηκώσει τα πλήθη!

#2: Διοργανώστε μια μουσική εκδήλωση με θέμα το φαγητό

Όλοι θέλουν να απολαμβάνουν τον καλοκαιρινό καιρό παρέα με μουσική, νόστιμα εδέσματα και δροσιστικά ποτά, γι’αυτό, κάποιες επιχειρήσεις στήνουν τους πάγκους τους σε κάποιον γειτονικό τους κεντρικό δρόμο ή πλατεία και προσκαλούν τον κόσμο να δοκιμάσει διαφορετικά, μικρά πιάτα. Παράλληλα, μπορείτε να προσεγγίσετε τοπικά μουσικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες και να οργανώσετε ένα μικρό μουσικό φεστιβάλ που θα συνοδεύει το φαγητό. Θυμηθείτε να διαμορφώσετε ειδικούς χώρους, όπως για παράδειγμα περίπτερα ή σταντ, στα οποία θα διαφημίζετε τα προϊόντα της επιχείρησής σας. Αν αποφασίσετε να οργανώσετε κι εσείς ένα παρόμοιο street event, μην ξεχάσετε να τυπώσετε φυλλάδια με το λογότυπο και τα στοιχεία της επιχείρησης σας έτσι ώστε να μπορεί να σας βρει το κοινό σας και μετά την εκδήλωση.

#3 : Διοργανώστε μια εκδήλωση γευσιγνωσίας στον υπαίθριο χώρο της επιχείρησής σας

Προσκαλέστε τους πελάτες σας στον υπαίθριο χώρο της επιχείρησής σας, για μια βραδιά γευσιγνωσίας. Επιλέξτε ένα ελκυστικό θέμα, όπως “Ένα γευστικό ταξίδι στους Ελληνικούς αμπελώνες” και προσφέρετε το λιγότερο 8-10 διαφορετικές ποικιλίες κρασιών. Μπορείτε να συνδυάσετε τα διαφορετικά κρασιά με τα αντίστοιχα πιάτα για περισσότερη απόλαυση, ενώ στην αρχή της εκδήλωσης μπορείτε να προσκαλέσετε έναν επαγγελματία γευσιγνώστη, ο οποίος θα μιλήσει για την εμπειρία και θα καθοδηγήσει τους καλεσμένους σας.