Μάθετε πώς να προωθήσετε τις δωροκάρτες της επιχείρησής σας

Μάθετε πώς να προωθήσετε τις δωροκάρτες της επιχείρησής σας | Ena Blog
Μάθετε πώς να προωθήσετε τις δωροκάρτες της επιχείρησής σας | Ena Blog

Οι δωροκάρτες είναι έξυπνα και πρακτικά δώρα για τα Χριστούγεννα αλλά και ένας θαυμάσιος τρόπος για να διαφημίσετε τα προϊόντα σας σε έναν μεγαλύτερο κύκλο ανθρώπων, οι οποίοι θα αποτελέσουν τους μελλοντικούς, νέους πελάτες της επιχείρησής σας.

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τέσσερις τρόπους για να προωθήσετε τις πωλήσεις δωροκαρτών της επιχείρησής σας αυτές τις γιορτές!

 

#1: Ξεκινήστε νωρίς

Οργανώστε σταντ προώθησης δωροκαρτών στο μπροστινό μέρος του χώρου σας ή κοντά στα ταμεία. Μπορείτε να συμπεριλάβετε ελκυστικές συσκευασίες που μπορούν να σταθούν επάξια ως δώρα κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ξεκινήστε αυτές τις ενέργειες από νωρίς, ώστε να δώσετε χρόνο στους πελάτες σας να γνωρίσουν τα οφέλη των δωροκαρτών της επιχείρησής σας.

 

#2: Δώστε στους πελάτες σας δωροκάρτες μικρής αξίας ως giveaway δώρα

Χαρίστε δωροκάρτες μικρής αξίας στους πελάτες σας ανάλογα με το ύψος των αγορών τους. Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζουν ότι επιβραβεύεται η επιλογή τους και θα επανέρχονται για επόμενες αγορές. Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτές σας τις ενέργειες στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της επιχείρησής σας.

 

#3: Δημιουργήστε ένα βίντεο προώθησης

Η μαγνητοσκόπηση ενός διαφημιστικού βίντεο είναι ένας έξυπνος τρόπος προώθησης των δωροκαρτών. Συμπεριλάβετε προϊόντα και εποχιακά είδη που θέλετε να προωθήσετε και δημοσιεύστε το βίντεο στο YouTube, στον ιστότοπό σας, στα προωθητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στα προφίλ σας στα social media ακόμα και μέσα στο κατάστημά σας.

 

#4: Δώστε κίνητρο στους πελάτες που αγοράζουν δωροκάρτες

Δώστε στους αγοραστές δωροκαρτών επιπλέον κίνητρα όπως επιβράβευση με πόντους ή εκπτωτικά κουπόνια. Αυτό θα τους δώσει έναν παραπάνω λόγο για να αγοράσουν τις δωροκάρτες σας.