Mία πρόταση με λατινοαμερικάνικη αύρα, η οποία συνδυάζει την ελαφριά γεύση της τορτίγιας αλλά και τις πικάντικες πινελιές της καυτερής πάπρικας. Ιδανική για όλους εσάς, που η επιχείρησή σας έχει αντικείμενο τα γρήγορα και απολαυστικά γεύματα, για τα οποία μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα προϊόντα, σε αποκλειστικές τιμές στο αφιέρωμα «Σουβλάκι και Street Food» του τρέχοντος εντύπου προσφορών μας. Παράλληλα, και εσείς που είτε έχετε εστιατόριο ή café-bar, είτε μια επιχείρηση catering ή άλλης μορφής εστίασης, μπορείτε να την εντάξετε στο μενού σας, προσφέροντας μια διαφορετική και ενδιαφέρουσα εναλλακτική γαστρονομική επιλογή για τους πελάτες σας, σαν κύριο πιάτο ή συνοδευτικό.
Μερίδες |
|
Συστατικά
Υλικά:
- 10 Τορτίγιες
- 1 kg μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κύβους
- 3 μέτριες ντομάτες κομμένες σε κύβους
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 300 gr ρύζι βρασμένο
- 500 gr φασόλια κόκκινα βρασμένα
- 15 gr πάπρικα καυτερή
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι & πιπέρι
Για τη σως
- 400 gr πολτό ντομάτας
- 200 gr μουστάρδα
- 15 gr ρίγανη ξερή τριμμένη
- 1 καυτερή πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- 15 gr πάπρικα καπνιστή
- ελαιόλαδο
- Αλάτι & πιπέρι
Συστατικά
Υλικά:
Για τη σως
|
|
Οδηγίες
- Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει, περίπου για 10΄.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι και σοτάρουμε για άλλα 3΄.
- Αφαιρούμε το σκόρδο.
- Eτοιμάζουμε τη σως, χτυπώντας όλα τα υλικά μαζί.
- Για να σερβίρουμε, ζεσταίνουμε ελαφρά τις τορτίγιες.
- Έπειτα, προσθέτουμε το ρύζι, τη σως, το κρέας, τη φρέσκια ντομάτα, τα φασόλια και λίγο μαϊντανό και τυλίγουμε καλά.