Κόκκινη σούπα με παντζάρια και λάχανο

Κόκκινη Σούπα με Παντζάρια και Λάχανο | Ena Blog
Κόκκινη Σούπα με Παντζάρια και Λάχανο | Ena Blog

Μια πρόταση που προσφέρει μια διαφορετική γαστρονομική και ανανεωτική πινελιά στο μενού σας. Ιδανική για πρώτο πιάτο όταν ακολουθεί ένα κυρίως πιάτο με κρέας, ενώ μπορεί να σταθεί και μόνη της όταν κάποιος επιθυμεί ένα ελαφρύ γεύμα ή δείπνο. Μια από τις πιο νόστιμες επιλογές του χειμώνα, με σπιτική μεστή γεύση που θα ενθουσιάσει τους μικρούς και τους μεγάλους πελάτες σας.

Εκτύπωση Συνταγής
Κόκκινη σούπα με παντζάρια και λάχανο
Κόκκινη Σούπα με Παντζάρια και Λάχανο | Ena Blog
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
Συστατικά
Κόκκινη Σούπα με Παντζάρια και Λάχανο | Ena Blog
Οδηγίες
  1. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι, μέχρι να γίνει διάφανο.
  2. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά, ανακατεύουμε και καλύπτουμε με νερό.
  3. Προσθέτουμε αλάτι και σιγοβράζουμε για περίπου 50΄ με κλειστό καπάκι.
  4. Όταν τα λαχανικά έχουν μαλακώσει αρκετά και έχει μείνει το νερό περίπου στη μέση, προσθέτουμε τον άνηθο και 3-4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο και την πολτοποιούμε.
  5. Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή, με μια κουταλιά γιαούρτι στο κέντρο και φρέσκο μαϊντανό.
Συνταγή σημειώσεις

Καλή σας όρεξη