Φιλέτο ψαριού ψητό με βούτυρο και σκόρδο

Φιλέτο Ψαριού Ψητό με Βούτυρο και Σκόρδο | Συνταγές για επαγγελματική κουζίνα | Ena Blog
Φιλέτο Ψαριού Ψητό με Βούτυρο και Σκόρδο | Συνταγές για επαγγελματική κουζίνα | Ena Blog
Εκτύπωση Συνταγής
Φιλέτο Ψαριού Ψητό με Βούτυρο και Σκόρδο
Καλοκαίρι με θάλασσα , φρέσκο ψάρι ψητό και παγωμένο λευκό κρασί.
Φιλέτο Ψαριού Ψητό με Βούτυρο και Σκόρδο | Συνταγές για επαγγελματική κουζίνα | Ena Blog
Πρόγραμμα Κυρίως Πιάτο
Κουζίνα Ελληνική
Μερίδες
Συστατικά
Πρόγραμμα Κυρίως Πιάτο
Κουζίνα Ελληνική
Μερίδες
Συστατικά
Φιλέτο Ψαριού Ψητό με Βούτυρο και Σκόρδο | Συνταγές για επαγγελματική κουζίνα | Ena Blog
Οδηγίες
  1. Ξεχωρίζουμε τα φιλέτα μας και ψεκάζουμε το ταψί μας με το αντικολλητικό σπρέι μαγειρικής. Έπειτα, απλώνουμε τα φιλέτα μας στο ταψί.
  2. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το χυμό λεμονιού, το βούτυρο, το σκόρδο και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά το μείγμα μας.
  3. Περιχύνουμε τα ψάρια με το μείγμα μας σε ποσότητα ¾ του φλυτζανιού για κάθε ταψί.
  4. Ψήνουμε στο φούρνο στους 160 βαθμούς κελσίου για 7 λεπτά ή σε υψηλότερη θερμοκρασία μέχρι να ροδίσουν καλά τα φιλέτα μας.
  5. Διατηρούμε τα φιλέτα μας ζεστά στους 60 βαθμούς κελσίου μέχρι να σερβίρουμε. Πριν το σερβίρισμα, πασπαλίζουμε με μαϊντανό.