![Μοχίτο με πεπόνι | Ena Blog Μοχίτο με πεπόνι | Ena Blog](https://blog.enafood.gr/wp-content/uploads/2019/07/August_Category-Syntages_Mojito-me-peponi-696x487.jpg)
![Μοχίτο με πεπόνι | Ena Blog Μοχίτο με πεπόνι | Ena Blog](https://blog.enafood.gr/wp-content/uploads/2019/07/August_Category-Syntages_Mojito-me-peponi-600x420.jpg)
Μερίδες |
|
Συστατικά
Συστατικά
|
![]() |
Οδηγίες
- Φτιάχνουμε ομοιόμορφες μπάλες πεπονιού, χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο κουζίνας, τις οποίες απλώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί και τις βάζουμε στην κατάψυξη για λίγες ώρες.
- Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε καλά το χυμό από τα λάιμ με τη ζάχαρη.
- Μόλις λιώσει η ζάχαρη, προσθέτουμε, στο ίδιο μπολ, τα φύλλα μέντας και πατάμε δυνατά με ένα γουδοχέρι.
- Τέλος, προσθέτουμε και το ρούμι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Σουρώνουμε το μίγμα στα ποτήρια, προσθέτουμε φύλλα μέντας και τις μπάλες πεπονιού και σερβίρουμε.
Συνταγή σημειώσεις
Καλή απόλαυση!