Μερίδες |
|
Συστατικά
- 4 φλυτζάνια ελαιόλαδο
- 4 φλυτζάνια ζάχαρη
- 8 αυγά
- 8 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 6 φλυτζάνια νιφάδες βρώμης
- 1.5 φλυτζάνι λιναρόσπορο
- 3 φλυτζάνια σκόνη κακάο
- 8 φλυτζάνια αλεύρι
- 4 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 4 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα
- 4 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
- 2 φλυτζάνια σκόνη πρωτεΐνης
- 1 φλυτζάνι γάλα
Συστατικά
|
|
Οδηγίες
- Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 °C .
- Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το λάδι και τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν κρέμα, για περίπου 1'. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα αυγά και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε για ακόμα 1'. Τέλος, αναμειγνύουμε τη βρώμη και το λιναρόσπορο.
- Σε ξεχωριστό μπολ, αναμειγνύουμε μαζί το κακάο, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη μαγειρική σόδα, το αλάτι και τη σκόνη πρωτεΐνης. Προσθέτουμε αυτό το μείγμα στο πρώτο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Έπειτα, προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε για περίπου 15''.
- Για κάθε μπισκότο, παίρνουμε 2 γεμάτα κουτάλια της σούπας από το μείγμα μας και τα τοποθετούμε στο ταψί μας, αφού πρώτα το στρώσουμε με ειδικό χαρτί ψησίματος.
- Ψήνουμε τα μπισκότα μας για 10'.