![Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα μπάρμπεκιου και μέλι | Ena Blog Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα μπάρμπεκιου και μέλι | Ena Blog](https://blog.enafood.gr/wp-content/uploads/2019/01/January_Category_Syntages_Xoirines-mprizoles-me-saltsa-barbeque-kai-meli-696x487.jpg)
![Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα μπάρμπεκιου και μέλι | Ena Blog Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα μπάρμπεκιου και μέλι | Ena Blog](https://blog.enafood.gr/wp-content/uploads/2019/01/January_Category_Syntages_Xoirines-mprizoles-me-saltsa-barbeque-kai-meli-600x420.jpg)
Μερίδες |
|
Συστατικά
- 100 χοιρινές μπριζόλες μέχρι 3 εκατοστά σε πάχος
- 3 lt σως μπάρμπεκιου έτοιμη
- 3 kgr μέλι
- 125 gr σάλτσα Worcestershire
- 125 gr αλάτι
- 40 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 100 gr μουστάρδα
Συστατικά
|
![]() |
Οδηγίες
- Τοποθετούμε τις μπριζόλες πάνω στη σχάρα σε μέτρια φωτιά. Ψήνουμε την κάθε πλευρά για περίπου 8’.
- Εν τω μεταξύ, ανακατεύουμε τα υπόλοιπα συστατικά σε ένα μικρό μπολ. Αλείφουμε τις μπριζόλες με τη σάλτσα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 5’, περιστρέφοντας και πασπαλίζοντας τες με τη σάλτσα.