5 τρόποι για να δείξετε την αγάπη σας στους πελάτες σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

5 τρόποι για να δείξετε την αγάπη σας στους πελάτες σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου | Ena Blog
5 τρόποι για να δείξετε την αγάπη σας στους πελάτες σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου | Ena Blog

Στον ολοένα και πιο ανταγωνιστικό κόσμο των επιχειρήσεων, για να διατηρήσετε τους πελάτες σας θα πρέπει να τους δείχνετε, με κάθε ευκαιρία ότι νοιάζεστε για εκείνους. Με τη γιορτή της αγάπης προ των πυλών, σας προσφέρεται μία πολύ καλή αφορμή για να τους δείξετε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη σας.

Εμείς σας προτείνουμε τους παρακάτω 5 τρόπους, για να ενθουσιάσετε τους πελάτες σας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

#1: Δημιουργήστε ένα Valentine Video

Ένα ευχαριστήριο βίντεο με θέμα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ό,τι πρέπει για να τους δείξετε την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη σας. Το βίντεο μπορεί να είναι ζεστό και συγκινητικό ή διασκεδαστικό και αστείο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο και να προσκαλέσετε το προσωπικό σας να συμμετάσχει στο βίντεο, στέλνοντας μηνύματα αγάπης. Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στην ιστοσελίδα και τα προφιλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και να το βάλετε να παίζει σε κάποια οθόνη μέσα στο κατάστημά σας.

#2: Συμπεριλάβετε ένα μικρό δώρο με κάθε παραγγελία

Και ποιος δε θα χαιρόταν αν, μαζί με τις αγορές του, του δίνανε και ένα δωράκι; Όταν οι πελάτες σας, ανοίξουν τα πακέτα με τις παραγγελίες τους και ανακαλύψουν ότι τους περιμένει ένα δώρο, ένα κέρασμα ή ένα δωρεάν δείγμα από το αγαπημένο τους προιόν, τότε θα αισθανθούν ότι τους εκτιμάτε πραγματικά και είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψουν στην επιχείρησή σας για τις επόμενες αγορές τους.

#3: Δείξτε δημόσια την αγάπη σας, στα Social Media

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να δείξετε την αναγνώριση, την εκτίμηση και την αγάπη σας στους πελάτες σας. Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μπορείτε να ενθαρρύνετε την κίνηση στις σελίδες σας στα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες ευτυχισμένων πελατών (εξασφαλίζοντας πρώτα τη συναίνεσή τους) ή δημιουργώντας ένα ειδικό #hashtag και προσκαλώντας τους πελάτες σας να το χρησιμοποιήσουν στις σελίδες τους, προβάλλοντας έτσι την επιχείρησή σας.

#4: Προσφέρετε αποκλειστικές εκπτώσεις και προσφορές

Στους πελάτες που γνωρίζετε ότι έρχονται ξανά και ξανά στην επιχείρησή σας για τις αγορές τους, μπορείτε να προσφέρετε κάποιο αποκλειστικό προνόμιο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπως μια αποκλειστική έκπτωση σε συγκεκριμένα προϊόντα, μια δωροεπιταγή, την οποία θα χρησιμοποιήσουν για τις αγορές τους ή κάποιο κουπόνι επιστροφής χρημάτων. Είναι σημαντικό, οι πιστοί πελάτες, να αισθανθούν ότι η προτίμησή τους σε σας αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται.

#5: Δείξτε στους πελάτες σας την εκτίμησή σας

Τι μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας για να τους δείξετε πόσο σημαντικοί είναι για εσάς; Μπορείτε, για παράδειγμα, να τους προσφέρετε κάτι απλό όπως γλυκά και σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς ή ακόμα και να φτιάξετε ειδικές, ευχαριστήριες κάρτες που θα στείλετε συγκεκριμένα εκείνες τις ημέρες. Ακόμα, μπορείτε να προσφέρετε μικρά δώρα όπως μπρελόκ, σελιδοδείκτες ή μικρές συσκευασίες με ζαχαρωτά με κάθε αγορά των πελατών σας.