Καραβά Πολυτίμη

Καραβά Πολυτίμη | Ena Blog
Καραβά Πολυτίμη | Ena Blog

Yπεύθυνη Kεντρικού Tαμείου και Λογιστηρίου ENA  FOOD Cash&Carry Άργος.

Μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια για το τμήμα και τις αρμοδιότητές σας;

Εργάζομαι στα ENA FOOD Cash&Carry πολλά χρόνια, όπως και οι περισσότεροι από τους συναδέλφους μου. Ως υπεύθυνη του λογιστηρίου, ελέγχω τα παραστατικά της προηγούμενης ημέρας, δηλαδή τις επιταγές των πελατών, τις δωροεπιταγές και τα κουπόνια.

Επιπλέον, διαχειρίζομαι την τηλεφωνική επικοινωνία με τους πελάτες όσον αφορά στα οικονομικά θέματα καθώς και σε τυχόν παράπονα που μπορεί να εκφραστούν. Πέρα από αυτές τις αρμοδιότητες όμως, είμαι υπεύθυνη για το κεντρικό ταμείο του καταστήματος, απ’όπου έρχομαι, καθημερινά, σε επαφή με τους πελάτες μας.

 

Υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθείτε ώστε τα προϊόντα να φτάνουν στους πελάτες γρήγορα; Ποια είναι αυτή;

Ο τομέας της διανομής των ENA FOOD Cash&Carry είναι οργανωμένος και βασίζεται σε ένα καθημερινό πρόγραμμα, το οποίο ακολουθείται πιστά. Αρχικά, οι περιοχές που εξυπηρετούμε είναι η Ερμιόνη, το Κρανίδι, ο Πόρος, η Ύδρα, το Ξυλόκαστρο, η Κόρινθος και η γραμμή Άργος-Ναύπλιο-Λεωνίδειο. Το δίκτυο διανομής μας είναι τόσο ευρύ, που καθημερινά μπορεί να έχουμε και δύο δρομολόγια.

Οι πελάτες είναι ενήμεροι για το πρόγραμμα δρομολογίων κι έτσι δίνουν τις παραγγελίες τους έγκαιρα, τις οποίες ελέγχουμε ώστε να βρούμε τυχόν ελλείψεις σε προϊόντα, τα οποία φροντίζουμε να παραγγείλουμε. Την επόμενη ημέρα, ετοιμάζουμε τις παραγγελίες για τον κάθε πελάτη και την τρίτη ημέρα, οι παραγγελίες φορτώνονται στα φορτηγά διανομής. Δηλαδή, εάν ένας πελάτης δώσει την παραγγελία του τη Δευτέρα, την ετοιμάζουμε την Τρίτη και την παραλαμβάνει την Τετάρτη. Ως εκ τούτου, τα προϊόντα που θα λάβει ο πελάτης είναι σχεδόν ημέρας.

 

Ποια είναι η καθημερινή ανατροφοδότηση που λαμβάνετε από τους πελάτες των ENA FOOD Cash&Carry;

Πολλοί από τους πελάτες των ENA FOOD Cash&Carry είναι χρόνια πελάτες και μας προτιμούν, όχι μόνο για την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, τις καλές τιμές και την εξυπηρέτηση που τους παρέχουμε, αλλά και για τη σχέση εμπιστοσύνης που κάθε ένας από εμάς, προσωπικά, έχει οικοδομήσει μαζί τους.

Η ανταμοιβή που λαμβάνουμε από αυτή τη σχέση είναι ότι, οι περισσότεροι πελάτες, εκτός από επαγγελματικά ζητήματα, συζητούν μαζί μας και οτιδήποτε άλλο τους απασχολεί.

Καθημερινά, λοιπόν, η επικοινωνία με τους πελάτες μας εκτυλίσσεται σε ένα ευχάριστο κλίμα: εμείς γνωρίζουμε ότι εκτελούμε σωστά και αποτελεσματικά τα καθήκοντά μας, όταν οι πελάτες μας φεύγουνε ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτηση που τους παρείχαμε.