Μπάμπης Μπότσολος

Μπάμπης Μπότσολος. Υπεύθυνος οπωροπωλείου. Συνεντεύξεις με Έλληνες Επαγγελματίες.
Μπάμπης Μπότσολος | Συνεντεύξεις με Έλληνες Επαγγελματίες | Ena Blog

Υπεύθυνος οπωροπωλείου

Ο Μπάμπης εργάζεται στα ENA FOOD C&C εδώ και 17 χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα του ως τετράωρος και τώρα είναι Υπεύθυνος οπωροπωλείου στο κατάστημα του Κηφισού.

Πως καταφέρνει το δίκτυο των ENA FOOD C&C να έχει πάντα φρέσκα προϊόντα στα ράφια του οπωροπωλείου του ;

Οι κεντρικές αποθήκες των ΕΝΑ FOOD C&C προμηθεύονται τα φρούτα και τα λαχανικά κατευθείαν από τους παραγωγούς σε καθημερινή βάση και τα παραδίδουν επίσης καθημερινά στα καταστήματα. Στη συνέχεια, εμείς οι υπάλληλοι του οπωροπωλείου ελέγχουμε τα προϊόντα ένα-ένα , φροντίζουμε για τη σωστή αποθήκευση τους, γεμίζουμε συνεχώς τα ράφια χρησιμοποιώντας FIFO (first in – first out), παρακολουθούμε τις ημερομηνίες λήξης και απομακρύνουμε τα προϊόντα που έχουν υποστεί και την παραμικρή αλλοίωση (οπτική ή γευστική). Με την τήρηση της παραπάνω διαδικασίας μειώνεται στο ελάχιστο ο χρόνος που τα φρούτα και τα λαχανικά φτάνουν στα τελικά σημεία πώλησης και διασφαλίζεται η σωστή συντήρηση και αποθήκευση τους. Έτσι, μπορούμε να προσφέρουμε πάντα φρέσκα, υγιεινά και άριστης ποιότητας φρούτα και λαχανικά.

Κατά τη γνώμη σας, ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι που οι πελάτες επιλέγουν τα ΕΝΑ FOOD C&C για τις αγορές τους σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά ;

  1. Προσφέρουμε πάντα φρέσκα και υγιεινά φρούτα και λαχανικά όποια ώρα της ημέρας και αν επισκεφθούν το κατάστημά μας.
  2. Με ευγένεια, επαγγελματισμό και φιλική διάθεση χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία. Τους εξυπηρετούμε γρήγορα και αποτελεσματικά.
  3. Καθημερινά παρακολουθούμε τον ανταγωνισμό, σχεδιάζουμε αποτελεσματικές προωθητικές ενέργειες σε συνδυασμό με την κάρτα ΕΝΑ Profit παρέχοντας στους πελάτες μας συνεχώς ανταγωνιστικές τιμές.

Μπορείτε να μας περιγράψετε με λίγα λόγια το κλίμα στη δουλειά σας ;

Στο κατάστημα λειτουργούμε σαν μία καλοκουρδισμένη ομάδα. Οι περισσότεροι συνάδελφοι είμαστε πολλά χρόνια στο κατάστημα, γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλον και έχουμε αναπτύξει φιλικές σχέσεις μεταξύ μας. Οι παλιοί εκπαιδεύουμε και είμαστε κοντά στους νέους συναδέλφους. Εκτός από τη συνεργασία, οι αρχές που μας αντιπροσωπεύουν είναι η ακεραιότητα του καθενός μας, το θάρρος της γνώμης μας και  η φροντίδα για το συνάδελφο και τον πελάτη μας.