ENAFOOD Blog Blog Σελίδα 31

Τα 5 must-read βιβλία για επιχειρηματίες

Τα 5 must-read βιβλία για επιχειρηματίες | Ena Blog
Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που αρκετοί επιχειρηματίες βρίσκουν λίγο παραπάνω χρόνο για να ξεκουραστούν, να διαβάσουν και να σχεδιάσουν το ξεκίνημα της νέας σεζόν στις επιχειρήσεις τους.

Ρικότα με φρέσκα σύκα, κρέμα μπαλσάμικου και κουκουνάρι

Ρικότα με φρέσκα σύκα, κρέμα μπαλσάμικου και κουκουνάρι | Ena Blog
Ρικότα με φρέσκα σύκα, κρέμα μπαλσάμικου και κουκουνάρι - Ένα δροσερό επιδόρπιο με γιαούρτι και φρέσκα σύκα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε αυτό το καλοκαίρι! - φρέσκα σύκα (ή 100 μεγάλα σύκα), τυρί ρικότα, Κρέμα μπαλσάμικου, κουκουνάρι, Φρέσκο δεντρολίβανο (προαιρετικά), Σε ένα τηγάνι, σοτάρουμε το κουκουνάρι σε μέτρια φωτιά για περίπου 4΄ μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα. ;...

4 οπτικά μέσα που πρέπει να χρησιμοποιείτε στις προωθητικές σας καμπάνιες

4 οπτικά μέσα που πρέπει να χρησιμοποιείτε στις προωθητικές σας καμπάνιες | Ena Blog
Προτού ξεκινήσετε μια εκστρατεία μάρκετινγκ, πρέπει να ξέρετε ακριβώς τι μέσα να χρησιμοποιήσετε για να προσελκύσετε μεγαλύτερο κοινό.

Μοχίτο με πεπόνι

Μοχίτο με πεπόνι | Ena Blog
Μοχίτο με πεπόνι - Αυτό το κοκτέιλ είναι μια φανταστική πρόταση για τις καλοκαιρινές σας εκδηλώσεις και όχι μόνο! - ρούμι, πεπόνια γλυκά, λάιμ, από τα οποία θα πάρουμε τον χυμό, καστανή ζάχαρη, Φρέσκα φύλλα μέντας, Φτιάχνουμε ομοιόμορφες μπάλες πεπονιού, χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο κουζίνας, τις οποίες απλώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί και τις βάζουμε στην κατάψυξη για λίγες ώρες.;...

Συμβουλές για να βελτιώσετε τον τρόπο που διευθύνετε την επιχείρησή σας

Συμβουλές για να βελτιώσετε τον τρόπο που διευθύνετε την επιχείρησή σας | Ena Blog
Η σωστή διαχείριση μιας επιχείρησης τροφίμων δεν αφορά μόνο στην αγορά φρέσκων προϊόντων και στη δημιουργία τέλειων πιάτων, αλλά απαιτεί και κάποιες άλλες ενέργειες, οι οποίες είναι σημαντικές για την επιτυχία της.

Το χιούμορ στην εξυπηρέτηση των πελατών

Το χιούμορ στην εξυπηρέτηση των πελατών | Ena Blog
Όπως είπε κάποτε και ο Όσκαρ Ουάιλντ «Η δουλειά είναι τόσο σοβαρή υπόθεση που πραγματικά δεν χρειάζεται να την πάρεις στα σοβαρά».

Σαλάτα με αμπελοφάσουλα

Σαλάτα με αμπελοφάσουλα | Ena Blog
Σαλάτα με αμπελοφάσουλα - Βάλτε στο μενού σας αυτήν την πεντανόστιμη σαλάτα με αμπελοφάσουλα και πρωτοτυπήστε με απλότητα! - αμπελοφάσουλα, πατάτες, σπανάκι, κάππαρη, ελιές καλαμών, βούτυρο, κρεμμύδια, ψιλοκομμένα, λευκό ξίδι, ελαιόλαδο, αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πιπέρι, Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους, αφού πρώτα τις πλύνουμε πολύ καλά και τις αφήνουμε να κρυώσουν.; Στη συνέχεια βράζουμε τα φασόλια για 5-6΄...

Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τους Foodies και το πώς θα τους προσεγγίσετε

Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τους Foodies και το πώς θα τους προσεγγίσετε | Ena Blog
Σύμφωνα με την Google, ο όρος "Foodie" πρωτοεμφανίστηκε στον διαδικτυακό κόσμο στις αρχές του 2005.

Τάρτες με κεράσι

Τάρτες με κεράσι | Ena Blog
Τάρτες με κεράσι - Μια υπέροχη συνταγή με κόκκινα, τραγανά κεράσια θα είναι το hit επιδόρπιο αυτόν τον Ιούλιο! - Για τη ζύμη: αλεύρι, βούτυρο, αβγά, ζάχαρη, αλάτι, Για τη γέμιση: βούτυρο κομμένο σε κύβους, κεράσια χωρίς τα κουκούτσια, ζάχαρη, Για τη ζύμη: Στον κάδο του μίξερ κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με τη ζάχαρη και το αλάτι.;...

Οι 5 πιο δημοφιλείς γαστρονομικοί προορισμοί στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι

Οι 5 πιο δημοφιλείς γαστρονομικοί προορισμοί στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι | Ena Blog
Η Ελλάδα προσφέρει τα καλύτερα μέρη για διακοπές σε συνδυασμό με λαχταριστές λιχουδιές.

5 τύποι πελατών και πώς να τους αντιμετωπίσετε

5 τύποι πελατών και πώς να τους αντιμετωπίσετε | Ena Blog
Ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχημένη λειτουργία μιας επιχείρησης είναι η σωστή διαχείριση των πελατών.

Δροσερό ρόφημα με καρπούζι και λάιμ

Δροσερό ρόφημα με καρπούζι και λάιμ | Ena Blog
Δροσερό ρόφημα με καρπούζι και λάιμ - Δεν θα το πιστέψετε ότι με τρία απλά υλικά θα φτιάξετε το πιο δροσιστικό ρόφημα για τους πελάτες σας αυτό το καλοκαίρι! - καρπούζι, κομμένο σε κύβους χωρίς τα κουκούτσια, ζάχαρη, λάιμ, από τα οποία θα πάρουμε τον χυμό, Για κάθε 4 μερίδες: Σε ένα μπλέντερ, χτυπάμε μαζί 500 gr καρπούζι, 30...

4 απλοί τρόποι για να προσελκύσετε νέους πελάτες

4 απλοί τρόποι για να προσελκύσετε νέους πελάτες | Ena Blog
Η αύξηση του πελατολογίου αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέες αλλά και οι εδραιωμένες επιχειρήσεις, καθώς πολλές φορές η πώληση ποιοτικών προϊόντων ή υπηρεσιών δεν είναι αρκετή.

Ένα ταξίδι στην παράδοση της Ελληνικής κουζίνας

Ένα ταξίδι στην παράδοση της Ελληνικής κουζίνας | Ena Blog
Η ελληνική κουζίνα προσφέρει μια εκπληκτικά, πλούσια ποικιλία πιάτων και ποτών και αποτελεί την πολιτιστική κληρονομιά αιώνων.

Λεμονάδα με αγγούρι και μέντα

Λεμονάδα με αγγούρι και μέντα | Ena Blog
Λεμονάδα με αγγούρι και μέντα - Αυτό το καλοκαίρι, καλωσορίστε τους πελάτες σας σερβίροντας αυτήν την δροσιστική, ελαφρώς γλυκιά, σπιτική λεμονάδα με αγγούρι και μέντα! - μεγάλα αγγούρια, σε φέτες, μεγάλα λεμόνια, σε φέτες, φρέσκο χυμό λεμονιού, ζάχαρη, νερό (ή ανθρακούχο νερό), Φύλλα φρέσκιας μέντας, Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε τα μισά αγγούρια, το χυμό λεμόνι και τη ζάχαρη.;...