Ένα ταξίδι στην παράδοση της Ελληνικής κουζίνας

Ένα ταξίδι στην παράδοση της Ελληνικής κουζίνας | Ena Blog
Η ελληνική κουζίνα προσφέρει μια εκπληκτικά, πλούσια ποικιλία πιάτων και ποτών και αποτελεί την πολιτιστική κληρονομιά αιώνων.

Λεμονάδα με αγγούρι και μέντα

Λεμονάδα με αγγούρι και μέντα | Ena Blog
Λεμονάδα με αγγούρι και μέντα - Αυτό το καλοκαίρι, καλωσορίστε τους πελάτες σας σερβίροντας αυτήν την δροσιστική, ελαφρώς γλυκιά, σπιτική λεμονάδα με αγγούρι και μέντα! - μεγάλα αγγούρια, σε φέτες, μεγάλα λεμόνια, σε φέτες, φρέσκο χυμό λεμονιού, ζάχαρη, νερό (ή ανθρακούχο νερό), Φύλλα φρέσκιας μέντας, Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε τα μισά αγγούρια, το χυμό λεμόνι και τη ζάχαρη.;...

Ιδέες για να οργανώσετε την τέλεια εκδήλωση αυτό το καλοκαίρι!

Ιδέες για να οργανώσετε την τέλεια εκδήλωση αυτό το καλοκαίρι! | Ena Blog
Μήπως αναζητάτε ιδέες για να οργανώσετε μια καλοκαιρινή εκδήλωση που θα εντυπωσιάσει αλλά και θα σας δώσει τη δυνατότητα να προσελκύσετε νέους πελάτες στην επιχείρησή σας;

Μελιτζάνες στο φούρνο με λαχανικά

Μελιτζάνες στο φούρνο με λαχανικά | Ena Blog
Μελιτζάνες στο φούρνο με λαχανικά - Μια ελαφριά και άκρως καλοκαιρινή συνταγή με μελιτζάνες και λαχανικά, που θα λατρέψουν οι πελάτες σας. - μεσαίες μελιτζάνες, κρεμμύδια, ψιλοκομμένα, σελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες, ντομάτες ψιλοκομμένες, πιπεριές πολύχρωμες κομμένες σε κυβάκια, ελαιόλαδο, βασιλικό μωβ (ή πράσινο), ματσάκι μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 °C.; Κόβουμε τις μελιτζάνες στη μέση, αφαιρούμε λίγη...

Προετοιμάστε την επιχείρησή σας για το καλοκαίρι με αυτές τις απλές συμβουλές

Προετοιμάστε την επιχείρησή σας για το καλοκαίρι με αυτές τις απλές συμβουλές | Ena Bolg
Το καλοκαίρι είναι η εποχή του χρόνου που οι υπάλληλοι των επιχειρήσεων θέλουν να πάρουν κάποιες μέρες άδεια για να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.

Ροδάκινο Σορμπέ

Ροδάκινο Σορμπέ | Ena Blog
Ροδάκινο Σορμπέ - Αυτή η απλή και δροσιστική συνταγή για ροδάκινο σορμπέ με 3 υλικά θα ενθουσιάσει τους πελάτες σας και θα γίνει το αγαπημένο τους καλοκαιρινό επιδόρπιο. - μέτρια ροδάκινα, ζάχαρη, φυσικό χυμό από λεμόνι, νερό, Φύλλα δυόσμου για το σερβίρισμα, Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε φέτες.; Τα τοποθετούμε σε ένα μεγάλο ταψί...

4 νέες τάσεις στα social media που πρέπει να γνωρίζει κάθε επιχείρηση

4 νέες τάσεις στα social media που πρέπει να γνωρίζει κάθε επιχείρηση | Ena Blog
Καθώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξελίσσονται σε πλήρως αυτόνομα κανάλια επικοινωνίας, οι περισσότερες επιχειρήσεις βασίζονται σε αυτές τις πλατφόρμες για να προσεγγίσουν το κοινό-στόχο τους.

Πώς θα διατηρήσετε τα τρόφιμά σας ασφαλή

Πώς θα διατηρήσετε τα τρόφιμά σας ασφαλή | Ena Blog
Η καλή υγιεινή και η σωστή διαχείριση των τροφίμων είναι απαραίτητη ώστε να είστε βέβαιοι ότι το φαγητό που σερβίρετε είναι απόλυτα ασφαλές για κατανάλωση.

Γαστρονομικός τουρισμός: Τι χρειάζεται να γνωρίζουν οι επιχειρήσεις

Γαστρονομικός τουρισμός: Τι χρειάζεται να γνωρίζουν οι επιχειρήσεις | Ena Blog
Το ενδιαφέρον γύρω από το φαγητό αυξάνεται σταθερά με αποτέλεσμα ο γαστρονομικός τουρισμός να αποτελεί την νέα παγκόσμια τάση.

Πατατοσαλάτα με κάπαρη και ραπανάκι

Πατατοσαλάτα με κάπαρη και ραπανάκι | Ena Blog
Πατατοσαλάτα με κάπαρη και ραπανάκι - Η κλασική, αγαπημένη μας πατατοσαλάτα! - μαγιονέζα, μουστάρδα σε σκόνη, βραστές πατάτες χωρίς τη φλούδα, (κομμένες σε κύβους), ραπανάκια, μεσαίου μεγέθους, μέτρια κρεμμύδια, (ψιλοκομμένα), κάππαρη, φρέσκα κρεμμύδια, (ψιλοκομμένα), άνηθο, Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα, μέχρι να αναμειχθούν καλά. Προσθέτουμε τις πατάτες, τα κρεμμύδια, τα ραπανάκια και την κάππαρη και ανακατεύουμε απαλά μέχρι...

Ποιες νέες τάσεις θα επηρεάσουν την εξυπηρέτηση πελατών στις επιχειρήσεις τροφίμων

Ποιες νέες τάσεις θα επηρεάσουν την εξυπηρέτηση πελατών στις επιχειρήσεις τροφίμων | Ena Blog
Οι πελάτες είναι ο σημαντικότερος παράγοντας στην εξίσωση της επιτυχίας οποιασδήποτε επιχείρησης, και ειδικά μιας επιχείρησης που σχετίζεται με τρόφιμα.

Μοσχαρίσιες μπριζόλες με σάλτσα

Μοσχαρίσιες μπριζόλες με σάλτσα | Ena Blog
Μοσχαρίσιες μπριζόλες με σάλτσα - Το λιωμένο βούτυρο, η μουστάρδα Ντιζόν και η γευστική σάλτσα Worcester είναι η τέλεια επικάλυψη για τις μαλακές μοσχαρίσιες μπριζόλες. - Υλικά:: μοσχαρίσιες μπριζόλες ((220 γρ. και 3cm πάχος περίπου η κάθε μια)), ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, Για τη σάλτσα:: ελαιόλαδο, ζωμό κοτόπουλου, έτοιμη σάλτσα Worcester, μουστάρδα Ντιζόν, φύλλα φρέσκου μαϊντανού, αλεσμένα, βούτυρο, χωρίς...

Συμβουλές για τον σχεδιασμό της τέλειας ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας

Συμβουλές για τον σχεδιασμό της τέλειας ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας | Ena Blog
Για να δημιουργήσετε την τέλεια ιστοσελίδα για τους πελάτες σας, χρειάζεται να κατανοήσετε τον τρόπο που σκέφτονται.

Brownies

Brownies | Ena Blog
Απολαυστικά brownies με σοκολάτα για τις γλυκές στιγμές της ημέρας!

Ξεκινώντας μια επιχείρηση τροφίμων: Τι χρειάζεται να γνωρίζετε

Ξεκινώντας μια επιχείρηση τροφίμων: Τι χρειάζεται να γνωρίζετε | Ena Blog
Όταν έχετε μια εξαιρετική ιδέα για μια επιχείρηση τροφίμων (είτε αυτή είναι εστιατόριο, catering ή κατάστημα τροφίμων), τίποτα δεν πρέπει να σας εμποδίσει να την υλοποιήσετε!