Επιστροφή στο σχολείο και τυποποιημένα προϊόντα: Οι ευκαιρίες που κρύβονται για τη μικρή λιανική

Επιστροφή στο σχολείο και τυποποιημένα προϊόντα: Οι ευκαιρίες που κρύβονται για τη μικρή λιανική | ENA Blog
Επιστροφή στο σχολείο και τυποποιημένα προϊόντα: Οι ευκαιρίες που κρύβονται για τη μικρή λιανική | ENA Blog

O Σεπτέμβριος είναι συνδεδεμένος με την επιστροφή των μαθητών στα θρανία. Έτσι, οι επιχειρήσεις της μικρής λιανικής καλούνται να ανταποκριθούν στη ζήτηση προϊόντων από αρκετές κατηγορίες όπως σχολικά είδη, γραφική ύλη αλλά και τυποποιημένα προϊόντα για το καθημερινό κολατσιό, στα οποία θα αναφερθούμε στο άρθρο μας, διευκρινίζοντας τους λόγους για τους οποίους δε θα πρέπει να λείπουν από τα ράφια σας.  

Αρτοσκευάσματα, η βάση για το κολατσιό: Τα αρτοσκευάσματα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των καταναλωτών που ετοιμάζονται για τη νέα σχολική χρονιά. Τα ψωμάκια για σάντουιτς, τοστ και μπέργκερ, οι φρυγανιές χωρίς συντηρητικά, οι τορτίγιες και οι αραβικές πίτες, παξιμαδάκια, πίτες για σουβλάκια, έτοιμες βάσεις για πίτσα κ.ά. σε έξυπνες συσκευασίες που βοηθούν στη συντήρησή τους, αποτελούν τη βάση για ένα σωρό λαχταριστές δημιουργίες. Όλες αυτές οι επιλογές μαζί με τα αμέτρητα είδη τυριών όπως γκούντα, έμενταλ και ένταμ, αλλά και αλλαντικών όπως ζαμπόν, προσούτο και καπνιστή γαλοπούλα, συνθέτουν μια απαραίτητη βάση που λύνει τα χέρια, άμεσα και απλά, σε κάθε γονιό που ψάχνει γρήγορες λύσεις. Συνδυασμένα τα προϊόντα αυτά είναι ιδανικά να αποτελέσουν τόσο το πρωινό, όσο και το πρόγευμα ή και το δεκατιανό στο σχολείο, σε ζεστές ή κρύες εκδοχές με παραλλαγές υλικών για όλα τα γούστα. Εσείς, θα χρειαστεί να εξετάσετε την επάρκεια των προμηθειών σας αλλά και την ποικιλία που μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας, οι οποίοι σύντομα θα χρειαστούν έμπνευση γύρω από το κολατσιό για το σχολείο. 

Τα συστατικά ενός ποιοτικού και γρήγορου γεύματος: Ο συνδυασμός γεύσεων είναι σημαντικός προκειμένου το σχολικό κολατσιό να ενθουσιάσει τον μαθητή και να μην τον οδηγήσει στο κυλικείο. Το φυστικοβούτυρο με μαρμελάδα για την επίστρωση σε ψωμάκι, ο χαλβάς με μέλι για ένα πιο δυναμωτικό και θρεπτικό σνακ που δε στερείται γεύσης, μουστάρδα και κέτσαπ που απογειώνουν τα σάντουιτς, πάστα ελιάς, λιαστές ντομάτες και τυρί κρέμα για εναλλακτικούς συνδυασμούς που φτιάχνονται εύκολα και κρατάνε μακριά τη μονοτονία του συνεχώς επαναλαμβανόμενου σνακ. Ως προς την τοποθέτησή τους, είναι σημαντικό να βρίσκονται σε ευδιάκριτα σημεία στο κατάστημά σας και να επικοινωνείτε τακτικά τις προσφορές σας ώστε να ενθαρρύνετε πολλούς γονείς να πειραματιστούν με συνδυασμούς και να εφοδιαστούν με νέα υλικά. 

Μπισκότα, ένα λατρεμένο προϊόν: Τα μπισκότα ξετρελαίνουν τους μικρούς και μεγαλύτερους μαθητές με τη γεύση και το άρωμά τους και χάρη στη γενικότερη στροφή των καταναλωτών σε υγιεινότερες συνήθειες, υπάρχουν πλέον άπειρες παραλλαγές με καλύτερης ποιότητας συστατικά. Τα μπισκότα με υψηλότερο ποσοστό κακάο, με στέβια και άλλα υποκατάστατα ζάχαρης, με ξηρούς καρπούς, ζυμωμένα με εναλλακτικά άλευρα, ολικής άλεσης, χωρίς γλουτένη, με κωδικούς βιολογικής προέλευσης, κ.λπ. συνθέτουν μια μεγάλη γκάμα εναλλακτικών επιλογών για κάθε μητέρα που αναζητά μια γλυκιά αλλά και θρεπτική συνοδεία για το κυρίως κολατσιό των παιδιών της στο σχολείο. 

Η δύναμη των σνακ και η ικανότητα τους να αντικαθιστούν ένα γεύμα: Όταν μιλάμε για παιδιά, αναφερόμαστε σε μια ηλικία που λατρεύει αυτήν την ενότητα προϊόντων και δύσκολα θα της αντισταθεί. Είναι επίσης μια άμεση λύση για τους γονείς που δεν προλαβαίνουν να ετοιμάσουν κάτι στο σπίτι. Τα γαριδάκια, τα κρακεράκια, οι γκοφρέτες, τα πατατάκια, το ποπ κορν, στην κλασική εκδοχή τους αλλά και σε νεότερες και υγιεινότερες παραλλαγές τους όπως αυτά με λιγότερο ή καθόλου αλάτι και τα τσιπς από γαρίδα ή λαχανικά. Τέλος, οι μπάρες δημητριακών είναι προϊόντα που γίνονται ανάρπαστα καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Αυτές είναι κάποιες χορταστικές και πρακτικές λύσεις για τους γονείς χωρίς επιβαρυντικές θερμίδες, προς παιδιά ή εφήβους με γεμάτο πρόγραμμα, για τα οποία τα σνακ πολλές φορές είναι και η μόνη επιλογή για γεύμα πριν επιστρέψουν στο σπίτι τους.  

Εδώ ολοκληρώνεται η συνοπτική περιγραφή των τυποποιημένων προϊόντων που πρωταγωνιστούν τον Σεπτέμβριο και συνδυάζονται με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Για όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, τα καταστήματα EΝΑ Food C&C είναι δίπλα σας ώστε να μη λείψει τίποτα από όσα αναζητούν μαθητές και γονείς από τα ράφια σας. Κυρίως, όμως σας περιμένουν με ασυναγώνιστες τιμές, ειδικά για εσάς τους επαγγελματίες της μικρής λιανικής, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και με μια σύντομη περιήγηση στις εβδομαδιαίες προσφορές μας, το έντυπο χονδρικής μας αλλά και τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας